ANNONS
Integritet på Tailsweep

Om mig

Ny här? Jag är en wanna-be-cougar som hyfsat nyligen klev över femtiostrecket och är gift med min chef. Numer f d chef. Jag har två döttrar; en som är 28 och en som är 16. Vi bor i ett så kallat överklassområde i Bromma/Stockholm, utan för den skull vara den typen av människor. Man kan säga att vi hamnade lite fel, hehe. Jag kallar min yngsta dotter för ”talibanen” här i bloggen. Ej att förknippas med andra såna. Helt enkelt för att hon i unga år alltid försatte mig i penibla situationer.

Vi driver ett mindre företag inom heminredning och jag har ständigt shoppingförbud för maken. Jag älskar champagne men köper bubbelvattnet på CityGross. Jag sover helst i mina Schlossberglakan, men är förmodligen Ellos största kund vad gäller kläder. En gång om året åker jag till Ullared. Jag älskar nämligen GeKå’s!

Japp, jag är kontrasternas kvinna och alltid retar det någon. Och nä, jag skäms inte ett skit över mina dyra laster. Why should I liksom?

2010 gjorde jag en Gastric Bypass-operation och tappade 43 kg. Nu är jag normalviktig och skrynklig. Men fan så mycket lyckligare.

Det sägs att jag är rolig och jag är nog benägen att hålla med. För det mesta.

En gång frågade jag mina mest trogna läsare om vilka inlägg de tycker var de roligaste dittills. Klicka här, så blir det åka av!

Fast, gillar du korta inlägg så får jag be dig hasta vidare för jag är långrandig. Jag är dessutom ganska gnällig, så pallar du inte det så är du på fel blogg. Och jag svär. För att jag kan, vill och har lust. Och du, innan du skriver en syrlig kommentar så vänta lite, läs lite mer … du kommer då upptäcka min ironi och min humor. Eller avsaknad av den.

Varmt välkommen är du i alla fall!

Mona

PS: Du, tro inte för ett ögonblick att jag inte är kär i min man, trots att jag hänger ut honom hej vilt och är skitarg på honom, för det är jag. Han är mitt livs kärlek. Men asjobbig mellan varven. Och tro det eller ej, men han älskar min blogg.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00