ANNONS

Lite ledig och så

/

Det är väldigt sällan jag skiter i att blogga men bortsett från ett tidsinställt inlägg igår, så har jag inte ägnat bloggen en minut. I stället har jag haft en hjälpa-kompisar-helg samt en äta-middag-med-bästisar-helg.

FullSizeRender
Inledde helgen i fredags med att laga mat och dricka Baileys med äldsta dottern.
IMG_9994
Alkohol är inte min starkaste gren, så det tog en kvart innan jag var pionröd i fejset och kände att det var nog med drickandet.
IMG_9996
Hann precis äta färdig när det kom ett sms från herr och fru Calou, så vi drog över dit och spenderade resten av kvällen där. Vi bor ju hyfsat nära varandra här i hooden.
IMG_0011
I lördags morse åkte jag och maken över till Magdalena för att sätta upp en ringklocka åt henne.
IMG_0004
Nisse fick följa med och träffade Adele för första gången. Magdalenas ena hund. Adele är värsta divan och styr över alla. Kaxig som få men hon blev tokkär i Nisse och höll på att göra sig till för honom. Ni som följer mig på Instagram såg ju hennes flirtande.
IMG_0010
Alltså, det finns ingen som kan se ut som ett ras i ena ögonblicket för att i nästa vara hur snygg som helst!
Skärmavbild 2020-09-27 kl. 20.36.55
Hon åker bort några dagar nu och med lite otur kommer hennes soffa men som tur var har jag en extranyckel till hennes hus, så jag får åka dit och rodda det. Problemet är bara att soffan är stor som h-e och kommer INTE att kunna tas upp via trappen … och den går inte att montera isär heller. Misstänker starkt att den måste lyftas in via balkongen på övervåningen. Hej och hå vad det kommer bli körigt. 
IMG_0017
I lördags kväll kom Mats och Carina (Calou) över på middag och strax efter kom även Wilmer-Malin och hennes sambo. 
IMG_0020
Vi spelar ofta spel tillsammans och har så sjukt jäkla kul. 
IMG_0026
Igår var det dags att hjälpa min kompanjon och f d granne Maria. Hon är bra på väldigt mycket men vet inte vad som är bak eller fram på en hammare. Hon ville byta plats på alla sina möbler, sätta upp gardinstänger och nya gardiner, tavlor, lampor and you name it. 
IMG_0023
Älskar hennes hitte-på-lösningar. Kolla sladden. 
IMG_0024
Den är alltså för lång, tycker hon, så då drar vi den lite till vänster, för att vika den och låta den gå tillbaka till höger. Höll f-n på att skratta ihjäl mig. ”Jamen vafan, hur ska jag göra då, sladden är ju för lång!”
IMG_0027
IMG_0030
Tandläkar-Tove och hennes sambo Peter, som också bor här i hooden, kom förbi och hjälpte till. 
IMG_0029
Peter är elektriker och man kan säga att vi vänner är … ähum … väldigt tacksamma för det. Han ska snart få komma hem till oss och fixa. 
IMG_0031
Funderar på om jag ska köpa den här fåtöljen av Maria. Måste ha en ny och hon lade ut den på Blocket igår. Jag kanske borde vänta tills vi för tummen ur och beställer våra nya soffor. 
Skärmavbild 2020-09-27 kl. 21.26.29
Det blir två stycken ”Valen” från Sweef, dock ej med nitar och tyget kommer vara ljusare. 
Skärmavbild 2020-09-27 kl. 21.30.17
Sen köper vi nog en fåtölj i samma modell och tyg. När jag jobbar så sitter jag alltid i en fåtölj, så den måste vara superbekväm.

Det vore ju kul om man kunde få sofforna innan jul så det är dags att få tummen ur nu. Jag är bara lite osäker på tyget så jag ska in i veckan och bestämma. Sen kör vi.

Den här veckan kommer gå fort. På torsdag åker jag till Västervik och spenderar helgen där. Ska bli väldigt kul då jag aldrig varit där!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Om att byta liv

/

Vi har ett galet bra avsnitt på youtube idag. Bigge har träffat Katarina, som vid 40 års ålder byter liv fullständigt. Flyttar från södra Sverige till norr och byter yrkeskarriär. Sjukt modigt.

Har ni gjort något drastiskt i ert liv någon gång? Det är sjukt kul att få ta del av era historier så berätta gärna!

11
35

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Att umgås

Den här jäkla pandemin gör ju att livet helt klart ser annorlunda ut. Jag träffar väldigt mycket färre människor och alla event, pressresor, stora fester etc är ett minne blott. Så länge det krävs. Jag försöker tänka på vilka miljöer jag befinner mig i och håller avstånd, om så krävs.

Bortsett från att jag saknar allt som har med hudvårds- och sminkindustrin att göra, i form av pressmöten etc, så fungerar livet alldeles utmärkt ändå. Man får till och med lite tid över till annat man i normala fall aldrig hinner med. I nästa vecka ska jag till exempel åka till Västervik med en kompis för att hälsa på en annan kompis. Har aldrig varit där så det ska bli kul.

Pandemin har även gjort att jag och Bigge kan lägga mer tid på vår youtube-kanal. Det är sjukt kul. Igår hade vi inspelning och jag testade att sminka mig i rosa!

IMG_9970
IMG_9968
 Alltså, det här hade jag ju aldrig i livet gjort om det inte vore för att Bigge utmanade mig. 
IMG_9976
Lite senare på kvällen satte jag på mig glitterpjuck och åkte in till stan för att spendera en middag med Johanna.
IMG_9986
Hon bor ju i Skövde och även fast hon är i Stockholm då och då, så är det inte alltid att våra scheman passar, men igår avsatte vi hela kvällen till att umgås. 
IMG_9985
Vi har alltid så jäkla mycket att prata om så det tog flera timmar att äta upp maten. Bortsett från Johannas sida som privatperson, som jag tycker väldigt mycket om, så är hon en galet duktig businesswoman. Jag älskar smarta kvinnor som har mycket innanför pannbenet, men som samtidigt är ödmjuka inför människor de tycker om.

Den här veckan har ju gått svinfort och det är dags att plocka in sommaren i form av trädgårdsmöbler och annat. Ser verkligen i n t e fram emot de närmaste 6 månaderna. 

IMG_9971
Men, allra först ska jag snart ta emot några hantverkare som ska bygga ett stort trädäck på vår ena balkong.

Vad har ni för planer i helgen?

23
71

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00