ANNONS

Gamla hundar kan visst sitta fint

/

Alltså, jag har ju i alla år varit en sen galet stor motståndare till vegetarisk mat … för att inte tala om v e g a n s k. Herregud, livsfarliga grejer.

Förra sommaren utmanade ju 29-åringen mig på en vegetarisk månad. Jag gick med på det av ren envishet. Tänkte inte riktigt på konsekvenserna. Att jag skulle äta vegetariskt i en hel jäkla månad.

Döm om min förvåning när jag hittade massor av rätter som faktiskt var goda!

Det är dock fortfarande så att jag hatar majs, gröna ärtor, brysselkol, broccoli och sparris. Får hulkningar bara jag skriver det här.

Men, det finns ju så mycket annat så jag försöker sakta men säkert att vända min kostcirkel så att det blir övervägande vegetariskt. Äter väldigt sällan rött kött, bortsett från högrevsfärs i min taco och i min köttfärssås.

Jag umgås väldigt mycket med min äldsta dotter, 29-åringen. Vi bor nära så vi ses i stort sett varje dag. Hon är galet nyttig: yogar, gymmar och äter gröna blad. Härom dagen ville hon laga en linsgryta och jag höll först på att kräkas av bara tanken. 

alfagroddar-web
Jag ska villigt erkänna att jag har noll koll på grönsaker så jag har alltid trott att linser ser ut så här. Jag vet. Not så begåvad. Hur som, det var den här bilden jag fick upp i skallen när hon pratade linsgryta, men tänkte att jag inte skulle vara den som är den.
IMG_1352
Kan för övrigt visa hur det ser ut när vi ska äta. Jag tar oftast en liten tallrik då jag äter små portioner. 
IMG_1348
Den här tallriken är ihoplimmad på tre ställen. Jag älskar den men den går inte längre att få tag i. 
IMG_1353
Tillbaka till linsgrytan.

HerreGUD i himlen SÅ god den var! Som tur var gjorde hon mycket (maken vägrade att äta) så den räckte till lunch tre dagar på raken.

Mvh

Gammal hund som sitter skitbra

4
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

BETALT ANNONSSAMARBETE MED designforhome.se

YEAY, nu tar jag hem cashmerehalsdukarna igen!

Ni som har hängt här länge vet ju att mina cashmereprodukter är av extremt bra kvalitet! För ett par år sedan tog jag in samma kvalitet i leoprintade halsdukar och det blev en jättesuccé.

Jag jobbar med en familjeägd fabrik i Mongoliet där de har egna får. Det betyder att tillgången på cashmereull är hyfsat begränsad. Det finns givetvis andra fabriker men jag vill inte vända mig någon annanstans. Dessa är kvalitetskontrollerade och mycket seriösa.

Nu mailade dom mig och berättade att de är färd att producera halsdukar/sjalar till en kund i USA och undrade om jag ville haka på tåget. De har höjt sina priser men jag lägger mig ändå på samma som för två år sedan.

00518005 camel (1)
Jag får leveransen första veckan i december men passa på nu att beställa.
00518005 dusty blue (2)
Nyhet denna gång är att jag även tar hem en grå-blå variant. Det här är cashmere av väldigt bra kvalitet så om du kan, unna dig det! Den är lång och varm som attan.

För att inte prata om snygg!

HÄR hittar du dom.

10
32

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Rosa Månad

/

I det senaste avsnittet på min och Bigges youtubekanal lyfter vi oktober månad. Vår rosa månad.

Detta i form av att vi sminkar oss helt rosa. Bigge blir duktigt förvånad över att jag, för en gång skull, lyckades naila min sminkning!

… och som vanligt har vi galet roligt tillsammans!

IMG_0468

0
14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00