Inlägget innehåller annonslänkar

Höstljus

Jag har beställt hem en massa ljus från vårt stora lager och fortsätter att hålla låga priser på dom. 

Det är kalasbra kvalitet och brinner jämnt då det är två vekar. Ni är många som brukar köpa dessa så ni som ännu ej testat, gör’t! HÄR hittar ni dom.

4
44

Hjärntrötthet

Jag fick ju Borrelia förra sommaren och efter det har jag blivit extremt hjärntrött när jag är bland folk. Går jag på ett större event så tar det ett par dagar innan jag är fit for fight igen. Sjukt konstigt.

Eller ja, jag har hela tiden kopplat det till Borrelian men om jag tänker på hur det t ex har varit efter varje Formex-mässa (inköpsmässa för butiksägare som vi ställde ut på två gånger om året under många, många år … för att dagen efter åka till Norge på motsvarande mässa.) så inser jag att jag har ”lidit” av det här så länge jag kan minnas men att Borrelian gjort det lite värre. 

Jag vet att jag kan vara jäkligt snygg mellan varven men efter en kväll på event så är jag ett ras deluxe.

Trött som fasen drog jag iväg till äldsta dottern i Uppsala i fredags, dagen efter Moulin Rouge-premiären. 20-åringen passade också på att cykla över. 

Medan hon satt och pluggade (hon läser ju till jurist) … 

… och äldsta satt i tråkiga men viktiga jobbmöten via teams… 

… så låg jag på soffan med Ragnar, äldstas hund. 

Två minuter senare såg det ut så här. Jag orkade inte hålla ögonen öppna och känslan av trygghet med båda döttrarna i närheten gjorde att jag stensomnade.

Den här veckan har varit en smula påfrestande när det kommer till pressmöten och event men de pressmöten jag väljer att gå på har med hudvård att göra och är så vansinnigt intressanta och roliga, så aldrig att jag missar det. Hösten är högsäsong för många släpp inom skönhetsbranschen så det här är den roligaste tiden på året.

Jag hann förbi Madelfart/Pure Madeleine också. I över ett år så har jag suktat på ett par cowboystövlar som hon säljer och när det här poppade upp på Instagram så bestämde jag mig för att göra slag i saken.

Hon har en jättefin liten butik på Östermalm och jag brukar ta mig dit nån gång per år.

Nu råkar det vara superinne med cowboyboots men jag har aldrig brytt mig om vad som är inne eller ute och dessa har jag suktat efter så himla länge. Handsydda och supermjuka. Älskar också att de är rosa! Dessa kommer jag ha i måååånga år och skiter fullständigt i om andra tycker att det är opassande för en gammal kärring!

7
125

Moulin Rouge

Eftersom jag blir så himla hjärntrött när jag är bland många människor så har jag blivit mer och mer restriktiv med vad jag går på för event. Ju större, desto mer ”baksmälla” men veckans galapremiär hade jag svårt att tacka nej till!

Ska man gå på galapremiär av årets hetaste musikal, då har man en del att leva upp till. Alltså ett besök hos superdesignern Malena Ekström! 

Hon vill aldrig synas på bild så det får bli ett foto på en del av hennes atelje istället!

Ni kanske minns den här blåsan som jag bar på Daisy Beauty Awards tidigare i år?! 

Den här gången ville jag ha något som inte stack ut lika mycket, men som ändå skulle passa in i temat Moulin Rouge. Älskar den här kjolen men hittade ingen passande överdel.

Resultatet blev det här. Jag lade ut bilden på Instagram och mina döttrar ringde varandra på 0.2 sekunder och undrade om ”mamma har hamnat i en 60-års kris med en BDSM-outfit?! ” (fick jag höra efteråt). Jävla ungar. Maken: ”Öh, Morticia?! Jävla make.

Jag tyckte att jag var svinsnygg. Hade dock ett problem: klänningen var superlång och det fanns inte tid att sy upp den. Alltså fick jag låna ett par styltor av Malena. Herregud, jag har ju passerat bäst-före-datum för såna här pjuck för länge sen men måste ändå medge att de var väldigt bekväma. Trodde dock att jag skulle behöva amputera fötterna när jag vaknade dagen efter. Så jäkla ovan!

Ett par timmar senare mötte jag upp Johanna, Johan och John (Killarna driver Instagramkontot Pappapappadotter.) och vi satt och skvallrade i några timmar innan vi åkte vidare till en restaurang i Gamla Stan där vi skulle möta upp andra inbjudna.

Jag blev sjukt glad över att Emelie och Micke rest ända från Skåne för att se musikalen. Vi träffades för första gången i Göteborg för nåt halvår sedan och fastnade direkt för varandra. Emelie hittar man på Instagram under namnet Emelie Walles och jag vet att ni är flera som följer henne. Båda är fantasiska människor och det var kul att få presentera dom för Johanna. Jag samlar verkligen på himla fina och bra människor i mitt liv.

På restaurangen bjöds vi på bubbel, tilltugg och uppträdande och sedan var det dags för bussfärd till teatern.

Jag har känt Johanna i många år nu och jag älskar henne. Tuff, mjuk och extremt generös. 

Hon är en galet driven affärskvinna och är otroligt hjälpsam med tips, trix och kontakter.

Jag borde lyssna på henne lite oftare, men tiden gör att jag inte alltid hinner sätta saker i verket och hon blir galen på mig … med kärlek förstås. Hon bor i Göteborg, vilket gör att vi inte henner ses så ofta men det finns ju mobiltelefon så vi hörs hela tiden.

Jag har varit på Chinateatern många gånger men ALDRIG varit med om så mycket folk som i torsdags. 

Medan Johanna och John scrollar fram våra biljetter försöker jag och Johan andas i trängseln! Alla som älskar Hänt i Veckan (finns den kvar förresten?) hade gjort kullerbyttor om de varit där eftersom precis varenda kändis var på plats. V a r e n d a en. Jag är inte jättemycket för det där med röda mattor men jag tycker det är sjukt roligt att själv titta på människor. Kända som okända. 

Den här musikalen ska ni se om ni får möjlighet. Den var jättejättebra. Det var bara vid nåt enstaka tillfälle som den slumrade till lite men musiken var otrolig, för att inte prata om ensamblens prestationer.

Andreas Wijk, huvudrollsinnehavaren, har en röst som golvar varenda människa. Har för mig att han varit med i Idol tidigare. 

När sista numret sjöngs ställde sig alla besökare upp och gav ensemblen stående ovationer. Jösses så bra den var!

Jag måste bara berätta: under nästan hela föreställningen så filmade Johanna och jag såg att varje gång hon tryckte på play så drog hon med fingrarna på skärmen för att zooma in. Tänkte inte så mycket mer på det förrän i slutet av kvällen. Då säger hon att hon ser dåligt och att hon ska få glajjor nästa vecka. Jag bad henne testa mina hon hon skrek rakt ut: ”HERRGUD är det SÅ dom ser ut!” och pekade på scenen. Jag kan ju säga att jag ser jävligt dåligt, har typ minus 4 och 5 så jag FATTAR inte hur hon har överlevt så här länge utan glasögon. Hon var helt fascinerad över hur bra hon såg i mina. Jävla tur att hon får egna i nästa vecka!

Eftersom jag vet vilken kalabalik och vilket stök det alltid blir utanför Chinateatern när 1200 personer ska ta sig därifrån i taxibilar så var jag snabb med att ringa maken för upphämtning runt hörnet. Vi körde Johanna till hennes hotell sen raka vägen hem till sängen. Tokslut. Just ja, jag har fått otroligt många frågor via DM på Instagram om mitt mobilhänge. Jag har köpte det HÄR.  Men, jag har bytt ut själva mobilhållaren då jag sällan eller aldrig använder handväska och således måste ha med mig körkort och VISA-kort. Beställde nåt billigt skit från Fyndiq som har korthållare.

9
92