Hur skulle ni göra?

Jag är en sån som sällan klagar om något blir fel. Ytterst sällan. Härom dagen kom en klänning som jag hade beställt. Från Stockholms Klänningsfabrik. 

Supersnygg. Men, när jag satte på mig den och skulle dra iväg så upptäckte jag det här:

Ser ni? Sömmarna möts inte. Saken är den att klänningen kostade närmare 2000 kr så det skaver lite. Funderar på att maila dom och påtala problemet, men vet inte om jag är för gnällig. Är jag det?

64
90

När man blir pleasantly surprised

När jag var hos Åsa i Florida i april så skulle vi leta efter en grej på amerikanska Amazon. Då råkade jag hitta ett sminkmärke jag aldrig har sett förut. Eftersom man kan ”lura” på mig vad som helst, om det är extremt snyggt förpackat, så kunde jag inte motstå att beställa ett par grejer. Just eftersom paketeringen var sanslöst vacker.

Kolla bara på det här läppstiftet, herrejösses så vackert! Jag beställde även en foundation och det visade sig att båda produkterna inte bara var billiga, det var dessutom otroligt bra kvalitet.

Så jag beställde lite mer härom veckan.

Ni ser ju, förpackningarna är konstverk. Det är ju alltid risky att köpa foundation på nätet när man inte är säker på nyansen men jag träffade mitt i prick. 

Jag har inte hunnit testa dessa ännu men jag hoppas att de håller lika bra kvalitet som resten jag har köpt. 

Kul att ha hittat ett märke som inte finns i Sverige. Jag är ju inte jättebra på smink, men vill lära mig mer. Har ni något bra märke som inte finns i Sverige och som ni kan tipsa om?

19
63

Inlägget innehåller annonslänkar

Skojsig onsdag

Lite reklam för Lyko

Ibland har jag extra roliga dagar. Som igår. Då 19-åringen jobbar extra i IOAKU’s pop up-butik och då oftast kör 10-20-pass, så både lämnar och hämtar jag henne. Detta då det är för knöligt att ta sig dit kommunalt och att stå i Täby Centrums p-garage kostar svin.

Igår körde jag dit henne som vanligt och efteråt sladdade jag in till Malin på Wilmer Kaffebar. Hon är värdelös på att sköta sin hy men ringde mig härom dagen och frågade om tips. Det finns ju massor av hudvårdsmärken men hon är EXTREMT känslig mot parfym, vilket det är i nästan all hudvård. Prioriär förvisso ett lite dyrare märke men innehåller ingen parfym plus att det är mycket effektivt. Malin tar sig aldrig tid för att köpa något så jag fixade det. Älskar att göra mina vänner glada.

Åkte vidare därifrån till en restaurang för att äta lunch med Elemis och ett gäng skönhetsjournalister.

Bästa Jessica Blockström från Femina/Daisy Beauty.

Maja och Jennie, favoritbönorna från Elemis!

Elemis släpper en ny exfolierande kräm med en massa godsaker i. De är över huvud taget ett väldigt bra hudvårdsmärke, som jag varmt kan rekommendera. 

Det här mina vänner, det är världens bästa tvättbalm. Varje sommar släpper dom en limited edition och ändrar lite av innehållet och säljer den bra så får den stanna i sortimentet. Jag var sist av alla på den här pucken. Tänkte att balm, som har konsistensen av vaselin och som ska intas på ett torrt ansikte innan man sedan tillför vatten, måste kännas svinäckligt. Oj så fel jag hade. Nu knarkar jag balm och just Elemis är världens mest sålda. Det säljs en var 13:e sekund och är den mest googlade produkten inom balm-segmentet. Den här tycker jag att ni ska prova. Man blir sjukt ren och återfuktad. HÄR finns den. Kostar en smula men räcker skitlänge, om man inte slösar som jag!

Jag är för övrigt en vanemänniska. Det finns två rätter jag nästan alltid beställer när jag äter ute: mos och köttbullar (mest för mosets skull då jag älskar potatis) eller dillstuvad potatis med lax. Ujuj så gott!

Lite senare på eftermiddagen/kvällen var det dags för IDUN Minerals att lansera sin nya vattenfasta volymmascara.

Eftersom jag är en smula anal med tider så var jag som vanligt först på plats. 

Det bjöds på tilltugg och god dricka.

Jag blev sjukt glad när min kompis Sissi dök upp. Hon är vd för Ida Warg Beauty, som har samma ägare som IDUN men är sällan med på andras event. 

Strax efter kom Olga Persson, mer känd för att vara förbundsordförande/generalsekreterare för Unizon … som är ett riksförbund för 130 kvinnojourer.

Jag har träffat på henne som hastigast vid ett par andra tillfällen men aldrig pratat med henne. Hon och Sissi känner varandra sedan tidigare varför hon satte sig med oss. Min plan var att stanna nån timme och sen åka hem men mötet med henne var helt fantastiskt så jag blev kvar i flera timmar.

Idag är jag ”ledig” och ska klippa gräsmattan som ser ut som en vildvuxen äng. Det är för övrigt min favoritsyssla i trädgården. Önskar dock att jag var mer intresserad av att fixa rabatter och odla blommor. Det ser ju så fint ut men herregud så tråkigt att rensa och fixa!

8
84