ANNONS
Integritet på Tailsweep

Roligaste dagen på länge

/

Igår möttes jag och Bigge upp hos IDUN Minerals för att preppa inför dagens långa, och garanterat jävligt roliga event med 21 bloggläsare som börjar om några timmar. 

Carro, till höger, är vd på IDUN Minerals och är guld att jobba ihop med. Så jäkla öppen för alla mina och Bigges förslag. Ingenting är några problem. Gud så bra jag är på att fota förresten … not.

Som jag skrev igår så är jag mycket lyckligt lottad med jäkligt bra läsare, vilket gör mig otroligt tacksam och ödmjuk. Och … ni är inte bara bra, ni är sjukt jäkla roliga också! Hur jag vet det? Dels har jag träffat ett gäng av er, sen läser jag ju era galna kommentarer men så har jag även pratat med några av er i telefon inför det här eventet, och det ska jag berätta mer om i ett annat inlägg!

Tillsammans med flera av IDUNS fantastiska personal så packade vi goodiebags och gjorde i ordning allt inför idag. Carro bestämde att vi skulle ”steppa upp” det hela och strunta i att bjuda på sallad utan i stället köra catering! 

Både jag och Bigge konstaterade igår hur mycket vi har saknat att göra grejer tillsammans. Fifan så himla kul vi har och Carro, som inte har sett oss in action, insåg att om hon för en sekund ens tvivlat på att den här dagen kommer bli kul, så var det som bortblåst efter timmarna tillsammans med oss igår. Vi är som två galna dårar på crack.

Jag vet att jag kommer vara helt slut ikväll och hela dagen i morgon, men också att det kommer vara värt varenda sekund för det finns på riktigt inget roligare än att få träffa er läsare! Himla kul att även vårt nästa event den 27 maj också sålde slut på en gång. Det här kommer vi göra flera gånger i höst också. Lätt.

Nu ska jag väcka Wendy för, givetvis ska hon vara med!

7

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00