ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Maise – en klart oväntad stjärna

/

Jag har skrivit det tidigare: kändisar som ska ge ut sina egna skönhetsmärken får mig oftast att snarka ljudligt. Det är inte många som lyckas och alla verkar tro att det är svinenkelt. Det är a l d r i g enkelt och för att lyckas krävs två saker: kvalitet och hårt arbete. Plus snyggt förpackat, men det är min högst personliga och viktiga preferens.

Att som kändis vilja skapa sitt egna kräver också en bra investerare. Inte bara nån som kastar in stålarna i ett projekt, utan någon som fattar sig på skönhetsbranschen. Det gör Let’s Face It som står bakom Marie Serneholts fantastiska produkter, som lanserades nyligen. LFI har ju stor erfarenhet av sådana här ”giftermål” sedan tidigare då dom var motorn bakom startupen med Ida Warg Beauty, som ganska snabbt blev ett fristående bolag i deras lilla konglomerat av företag (samma ägare som till IDUN Minerals). 

Tillbaka till Serneholts ”MAÎSE COSMETICS”. Första portföljen innehåller bronzer, highlighter och setting spray. Jag skriver ”första” eftersom det på riktigt inte kan stanna vid det, för det här blev ett megawoaow när jag provade produkterna. Jävlar vad bra de är!

Det finns två olika setting spray, en Blush Pink, som jag har på bilden ovan och sen Amazing Glow, som är lite mer bronzig. Båda är superfina på. Utöver dessa så finns två highlighters; Stella Glow och Luna Glow (jag har Stella på mig). Sist men inte minst, två bronzers; Bronzer Notte och Bronzer Alba (jag har Alba på mig). 

Jag vet, skit i mina bryn nu, dom ska fixas i nästa vecka men jag måste bli bättre på att ta ”sminkselfies”. Är ju helt jädra värdelös på det här med att visa glow och annat, men trust me, det här m å s t e ni som är intresserade av smink testa.

HÄR finns alla produkter. Hade egentligen velat lega ”lågt” med vad jag tyckte om dessa produkter här i bloggen/på Instagram eftersom jag har två döttrar, varav den ena som förvisso inte längre bor hemma och som var värsta korpen när det kom till mitt smink, men den andre, 19-åringen … well, låt mig säga att good shit har en tendens att få fötter i det här huset!

Produkterna ligger dock väl förankrade i min sminkväska och den vågar hon inte röra!

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00