Inlägget innehåller annonslänkar

Veckans klipp

Reklam för Cellbes

Jag vet inte vad som är fel på min make men när jag vaknade upp i morse så höll jag på att frysa ihäl. Det visade sig att han stängt av oljan, eller vad det nu är han gör där nere i pannrummet, eftersom ”det är ju inte kallt längre!” Jag har tidigare försökt förklara för honom att i Sverige är vintern inte slut förrän i typ mars-april, men han är uppvuxen på gränsen till Småland så han går efter dagsläget.

Med andra ord så är det stickade tröjor och koftor som gäller nu. Jag har tidigare köpt några från Cellbes och jag ser nu att de har halva priset på reapriset, bara under nåt dygn framåt! Här kommer ett väldigt litet urval och de har massor, inte bara stickat!

Sköna fleecetröjor hittar du HÄR

Koftor i fina färger hittar du HÄR.

Dessa ser så himla sköna ut och de finns HÄR. 

En annan snygg och skön modell, HÄR. 

Alltså, jag tycker att stickade klänningar är SÅ snyggt! HÄR

En reflexjacka för er som motionerar och för oss som går ut med hunden! HÄR

5
40

Inlägget innehåller annonslänkar

Bästa kapet

Reklam för Matsmart

Jag har sett att man kan köpa underkläder billigt från Pierre Robert hos Matsmart, men inte noterat det mer än så. 

I förra veckan testade jag och beställde ett par och my God så sköna de är! Nu har jag beställt ett gäng till. De är supermjuka och sitter jättebra på min slappa kärringröv!

HÄRhittar du utbudet, det finns behåar också!

6
28

Humle & Dumle

Ni som har läst mig ett tag vet ju att jag och min kompis Bigge körde en egen youtubekanal ett tag, ”40 plus med extra allt” (ligger fortfarande uppe), där vi hade olika ämnen såsom hur man lägger en snygg make up när man är … ähum … lite till åren kommen, hur det funkar med klimakteriet, varför hudvård är viktigt … och en massa andra ämnen. Vi var tvungna att lägga ner när Bigge ändrade sin inriktning. Hon ägde ett sminkföretag, drev även flera make up-skolor under 20-talet år och var en aktad make up-artist i branschen. Idag är hon helt och hållet borta från skönhetsbranschen eftersom hon bestämde sig för att sälja sitt bolag och göra något helt annat: utbilda sig till möbelsnickare och kök/badrumsdesigner(!).

Dock har hon (och jag) saknat vårt samarbete. Inte bara för innehållet utan för att vi har så SINNESSJUKT kul när vi spelar in. Som jag skrev härom dagen så kommer vi ordna ett event tillsammans med IDUN Minerals den 25 mars.

Igår träffades vi här hemma för att gå igenom programmet och för att försöka spela in nån sorts reklamfilm för eventet. 

… och det var just det: försöka …

Det här med ljussättning är ju viktig men om man inte har en studio så får man ta till andra metoder. Funkade inte jättebra.

Bigge är a l l t i d proffsig i såna här sammanhang. Jag däremot, jag har teflonhjärna och kommer aldrig ihåg vad jag ska säga.

Fyra hundra omtagningar senare så fick vi till det men herregud vad jag är glad över att jag aldrig varit sugen på att bli skådespelare. FATTAR fasen inte hur de kommer ihåg manus utantill.

Under nästa vecka hoppas jag att vi kan få till alla detaljer så som exakt pris, innehåll och värde på den fantastiska goodibagen, schemat för dagen och länken för anmälan. Det kommer vara begränsat antal, men det vet ni.

Idag vilodag enligt Bibeln. Jag laddar inför nästa vecka. Pga av min brutna fot, som nu är 95% återställd, har jag under 7 veckor inte kunnat röja i källaren. Har min webbshop där nere och jag har fått hjälp med packning av ordrar och av naturliga anledningar har det blivit extremt rörigt. Detta plus att jag har fått en massa varor och förpackningsmaterial, gör att jag har lite småpanik över oordningen. Det kommer ta flera dagar att få ordning så idag tänker jag ta det lugnt och ladda.

Vad står på ert schema idag?

16
77