ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Veckans klipp

/

Reklam för Cellbes

Jag vet inte vad som är fel på min make men när jag vaknade upp i morse så höll jag på att frysa ihäl. Det visade sig att han stängt av oljan, eller vad det nu är han gör där nere i pannrummet, eftersom ”det är ju inte kallt längre!” Jag har tidigare försökt förklara för honom att i Sverige är vintern inte slut förrän i typ mars-april, men han är uppvuxen på gränsen till Småland så han går efter dagsläget.

Med andra ord så är det stickade tröjor och koftor som gäller nu. Jag har tidigare köpt några från Cellbes och jag ser nu att de har halva priset på reapriset, bara under nåt dygn framåt! Här kommer ett väldigt litet urval och de har massor, inte bara stickat!

Sköna fleecetröjor hittar du HÄR

Koftor i fina färger hittar du HÄR.

Dessa ser så himla sköna ut och de finns HÄR. 

En annan snygg och skön modell, HÄR. 

Alltså, jag tycker att stickade klänningar är SÅ snyggt! HÄR

En reflexjacka för er som motionerar och för oss som går ut med hunden! HÄR

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00