ANNONS
Integritet på Tailsweep

Så himla tacksam

/

Jag är så genuint glad över att jag återigen fått förtroende att sitta i juryn för Daisy Beauty Awards, som går av stapeln i februari nästa år! Det är helt och hållet Daisy Beauty, med chefredaktören Kicki i spetsen, som har fått mig superintresserad av skönhet och då främst hudvård. Fifasen vad det är roligt att få lära sig och det är ännu roligare att ha förmånen att träffa så otroligt trevliga människor. Visst är det mycket yta men jag har vänner för livet genom den branschen.

Kategorin jag har tilldelats i år är ”Årets Still Going Strong”. En ny kategori som jag faktiskt har saknat då det annars alltid endast är kategorier med produkter som är släppta under året som gått. Det finns ju alltid sådan man fastnar för och som man aldrig vill sluta att använda.

Nominerade i min kategori är: 

Sedan en tid tillbaka så testar jag alltså dessa. Tre av produkterna har jag aldrig provat innan så det ska bli roligt att sevad jag kommer att tycka när det är dags att lämna ifrån mig poängbedömningen!

Är man det minsta intresserad av skönhet så kan jag varmt rekommendera en prenumeration på Daisy Beauty Magasin (HÄR) En jättebra julklapp om man inte är intresserad själv! Otroligt bra recensioner (över 6.000 st) och jag älskar att skönhetsjournalisterna (och bloggarna på deras hemsida) inte är ”köpta” som så många andra är.

8
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00