ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hon som inte håller sitt ord

/

Jaha, då var det det här med tatueringar igen då. Jag har ju lite svårt för sådana även fast jag har ramlat dit ett par gånger.

När 31-åringen berättade vad hon blev utsatt för som liten så minns jag ett särskilt tillfälle en dag när jag satt och surfade. Hamnade på en sida med ordspråk och det var då jag för första gången såg ”This too shall pass”. Dessa ord har sedan all skit började gjort sig påminda då och då. Varje gång jag ser meningen så tänker jag på vad hon har gått igenom och hur jäkla jobbigt allt har varit.

I torsdags fick jag ett ryck och gick in på instagram för att skicka ett meddelande till Hamen. Killen som gjorde min andra tatuering. Frågade om han hade tid att göra en dagen efter, i fredags alltså. 

Det visade sig vara hans lediga dag men han bad mig komma ändå. Han ser ju inte så glad ut här men det är han. Och snygg så in i hellskotta. Vore jag hundra år yngre och ogift så hade jag lätt … gjort nåt med honom! Han å andra sidan önskar varje gång vi ses att inte 31-åringen vore upptagen!

Ja, men får väl glad för att han tycker att n å n i familjen är attraktiv, hahaha!

31-åringen hade bestämt typsnittet och Hamen printade ut det och kopierade över det på handleden innan han började. 

När jag var hos Hamen senast så pratade vi mycket om Iran. Han kommer därifrån men kan inte återvända så länge det ser ut som det gör där och han kan definitivt inte tatuera där då det är tokförbjudet. 

Han tror att revolutionen som pågår nu kommer att få ett positivt resultat. ”Its different this time, people will not give up!” Det får vi verkligen hoppas att de inte gör.

Well, jag har aldrig varit i närheten av en gloria så jag skrattade när jag fick den här bilden. 

… och så här blev det. Orkar inte ens tänka på att jag egentligen är för gammal för det här och inte heller tänka på hur det kommer se ut när jag sitter snorskrynklig på ålderdomshemmet!

Träffade en kompis några timmar senare som sa: ”Vad står det: this TOA shall pass?!” Han tyckte att han var JÄTTEROLIG.

Men, orden är viktiga för mig och jag applicera dom på all möjlig skit som jag utsätts för, eller som jag måste gå igenom men i första hand är dom riktade till 31-åringen.

25

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00