ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Månadens hudvård september

/

Jag bara måste få rekommendera den här återfuktande primern, som också har spf50.  Förvisso är sommaren slut men man ska alltid ha spf-skydd. Året om. Den är från Korea och de ligger i absoluta framkant när det gäller hudvård och märket CLE är otroligt bra. Har skrivit om den tidigare men inte lyft den som ”Månadens”.

Hur som. Jag fick tips om den av en kompis och då hennes tips alltid är superbra  (MakeupbyLina) så tvekade jag inte en sekund med att beställa.

Det är som sagt en primer som initialt är vit men blir färgad när man smörjer in den. 

Man får en superfin lyster och den här SKA du köpa om du gillar tunna och inte alltför täckande krämer. Har varit perfekt hela sommaren och jag fortsätter med den nu i höst.

Det får bli min absoluta favorit i september och HÄR hittar du den.

13

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00