ANNONS
Integritet på Tailsweep

Skojsigheter och packning

/

När man är lite smådeppig så ska man omge sig med människor som gör en glad. 

Som t ex dessa två bönor, Linus (MakeupbyLina) och Blockis (Jessica Blockström) . Lina är en av Sveriges duktigaste makeup-artister och hon driver en grym blogg och ett instagramkonto där hon tipsar om bra produkter. Jessica är skönhetsjournalist sedan 100 år och skriver för Femina och för Daisy Beauty. Hennes blogg är också mycket läsvärd om man gillar skönhet. Dessa två är viktiga människor i mitt liv.

För er som bor i Stockholm så kan jag varmt rekommendera den här restaurangen: APO (Asian Post Office). Jag äter dessa ”popcorn-räkor” varje gång och de är to die for! Efter det blev jag lite gladare.

Ett par dagar senare blev jag ännu gladare. Har inte haft tid att träffa Jouli, min frisör, på flera månader. Kolla vad fin hon gjorde mig. 

Jag inser att jag måste ha en lapp för ögat ibland för att vila ögat (okej för läkaren) men jag har konstaterat att det verkar finnas en bra business inom det området för det finns bara det klassiska svarta, såvida man inte vill ha en speciell tejpbandage. Alltså får man pimpa den på egen hand. 

Syns ju not så bra här men jag har en jäkla massa blingstenar kvar från tiden 19-åringen tävlingsdansade så jag uppgraderade lappen.

Igår åkte för övrigt trädgårdsmöblerna in för vintern. Körde även sista vändan med gräsklipparen och slängde alla döda blommor. Har inte kunnat sköta om trädgården på flera veckor så det blev en del att röja upp.

Ni som bor i hus, har ni ”stängt igen” sommaren? 

Nu ska jag och 31-åringen åka iväg och fixa våra ögonbryn hos Jenna. Vårt årliga besök.

Hoppas för övrigt att den här veckan går svinfort. I helgen åker jag och Wendy till USA. Jippikajey!

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00