ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Man kan visst lära gamla hundar …

/

Reklam för Gaston Luga

Hörni, kan vi prata lite om ryggsäckar? Alltså riktiga och inte mentala. Jag har två gånger i mitt liv använt mig av en ryggsäck och det var på mina två senaste resor med Synoptik/Optiker utan gränser till Bolivia och Peru. Mycket ful men mycket bekvämt.

Men, i övrigt har jag alltid varit ”emot” det. Av en enkel anledning. Det finns ju galet snygga handväsksryggsäckar och även om det har kliat hårt i min köptarm så slutar det alltid med att jag tänkt på säkerheten. Det är ju som att BE om att bli ficktjuvad. Öppet mål liksom.

Nästa helg åker jag till USA och som handbagage får jag ha två väskor. Jag har funderat länge på hur jag ska göra. Två carry-on-resväskor blir meckigt eftersom jag sen ska dra min stora resväska.

Ni vet när man sitter och scrollar på Instagram och det kommer en massa reklam? Sedan nåt år eller två, har ett svenskt väskföretag svischat förbi: Gaston Luga. Eftersom jag inte varit intresserad av ryggsäckar så har jag varje gång bara konstaterat att ”ja, svinsnygga ryggor, but not for me” och scrollat vidare.

Ibland är livet märkligt. Väldigt märkligt. För några veckor sedan fick jag ett mail från just Gaston Luga där de frågar om jag är öppen för ett samarbete. Jag småler när jag läser mailet och det är nästan som att jag undrar om det sitter någon ”där uppe” som har koll på en.

Hur som. Jag gick in på hemsidan och tittade och ja, alla deras ryggor är galet snygga. Och praktiska. Det finns det ju säkert många väskor som är men jag hittade en som passar mig perfekt ur ficktjuve-synpunkt:

Kolla noga på öppningen. Den är inte som alla andra ryggor: det är helt omöjligt att öppna den och sno grejer eftersom den har en dragkedja.

Dragkedjan täcker själva öppningen och hela vägen ner på ena sidan. Det ska mycket till för att man inte märker att nån försöker dra upp den och sno ens värdesaker.

Jag insåg dock att det kommer finnas två andra tjuvar som gärna vill lägga beslag på den. Både maken och 19-åringen tycker att den är ”svinsnygg” så vi lär väl få dela på den. Älskar också att den är unisex och har många fack/fickor.

Beställde även en liten väska som jag kan haka på ryggan där jag kommer ha hörlurar och annat på flyget. 

Nu när jag skriver det här inlägget och går in på deras hemsida för att hitta bilder så ser jag att det finns MASSOR av superfina väskor. Kolla!

Den här t ex. Så j ä k l a snygg och man kan ha den både som rygga och som vanlig väska, bara att haka loss de band man inte vill ha. 

Deras minsta handväska. Också snygg som attan.

Gillar den här magväskan också och hade det inte varit för att jag har en liknande variant så hade jag beställt den.

Älskar färgkombon!

En annan snygg variant. Alla väskor finns i olika färger.

HÄR hittar ni hela utbudet och med koden monasuniversum får ni 15% rabatt! 

17

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00