ANNONS
Integritet på Tailsweep

Den som spar hon har

/

Jag vet inte hur det är med er men när det kommer till kläder så k a n det hända att jag har svårt att göra mig av med saker.

Det här med jeans är inte min grej och har inte varit sedan jag var i tonåren. Alltså vanliga blåjeans. Det är först på senare år som jag inhandlat ett par stycken. Hade på mig ett par för några veckor sedan och när jag lade upp en bild på bloggen och man såg att jag hade jeans på mig så messade Wendy mig och ba’: ”Wtf, do you wear JEANS?!”

Inte så vanligt alltså. Då kan man ju undra varför jag, för 30-35 år sedan köper mig en jeansjacka. Av någon anledning har den fått följa med genom åren och det var först när 19-åringen gick igenom min garderob i källaren för ett tag sedan som hon upptäckte den. Väl undangömd.

Jag minns den väl för jag köpte den på NK och den kostade svinmycket. Säkert är det därför jag inte haft mage att slänga den.

19-åringen började använda den och den hänger därför i hallen. I förra veckan hade jag bråttom och av nån anledning slängde jag på mig den och sedan dess använder jag den precis varje dag!

Jag har ett annat plagg som jag inte heller velat göra mig av med, det är dock inte mitt utan 31-åringens. 

Den här klänningen sydde jag till henne för att hon skulle ha på sig på sin 1-års dag. Har inte mage att slänga den utan den ska hon få när hon får barn. Med lite tur så får hon en tjej, annars kan det kanske bli körigt!

Har du något plagg du inte kunnat göra dig av med?

23

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00