ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Skillnad på tofflor och tofflor

/

Reklam för Cellbes

Jag vet inte om ni också har noterat att Birkenstock-tofflor de senaste två åren seglat upp som superpopulära bland den yngre generationen? Jag köpte ett par för många år sedan och visst, fula som sa*an men ack så bekväma. Fick ha dom för mig själv tills det som sagt blev superpoppis bland unga och poff så hade 19-åringen tagit över dom. Förra sommaren tog dom ”slut”. Hon hade använt dom så mycket att de nötts ut. Lyckligtvis var sommaren i stort sett över varför inga nya köptes.

I våras fick jag för mig att jag ville ha nya innetofflor. Sladdade in på Cellbes och hittade ett par som jag fastnade för. Märket är Rohde. Aldrig hört talas om, men de är sjukt sköna.

Tidigare i somras hade 19-åringen önskemål om att få ett par nya Birkenstock. Hon skulle iväg som ledare på ett konfirmationsläger i två veckor och ”jag behöver ett par då eftersom vi går mycket”. Jag svarade att jag vägrar lägga ut 1000-1200 kr på ett par tofflor som garanterat skulle bli söndergångna under dessa veckor.

I stället beställer jag ett par från Cellbes från samma märke som mina innetofflor, Rohde. Jag tänker att det inte spelar nån roll om det är ett par kopior (även om de kostar 600 pickadoller). Om det nu är det. Alla dom där modellerna ser ju likadana ut och jag tror knappast att Birkenstock har patent på designen. Berättar för 19-åringen men hon har bestämt sig, hon vill minsann inte ha några andra så hon surar och beställer sina Birkenstock själv.

Min leverans kommer och jag tänker att, ”well, för eller senare sliter hon ut sina och då kan hon ha dessa”. En dag testar jag dom när jag ska handla och hej och hå SÅ sköna! De är mycket, m y c k e t skönare än Birkenstock. Jag tänker att jag kanske inbillar mig men utan att säga något ber jag min mamma och äldsta dottern att testa dom och jämför när de var här. Båda blir så förvånade att de också beställer. 

… det är för övrigt så här man ser ut när man är tonåring. Strumpor i tofflor. Jag ryser…

Ytligt sett så är det inga som helst skillnader men sulan på Rohde är mycket mjukare, liksom skinnet. HÄRhittar ni hela utbudet från dom. … det är för övrigt så här man ser ut när man är tonåring. Strumpor i tofflor. Jag ryser…

9
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00