ANNONS
Integritet på Tailsweep

Män och leksaker

/

Jag vet inte hur det är med era män men jag är gift med en som gillar prylar. Det kan vara allt från bilar till nån ny automatisk fönstertvätt-hittepå. Efter en eller två gångers användande så tröttnar han. Eller ja, inte på bilar men på de mindre sakerna.

I veckan fick han för sig att han skulle skaffa sig ett nytt transportmedel. Han jobbar hemifrån 90% av sin tid men då och då måste han ta sig in till stan för att träffa sina uppdragsgivare.

”Alltså, en scooter skulle vara perfekt ju!”

IMG_9619

Två dagar senare, klockan 07.40 kom DHL med leveransen och som alltid, a l l t i d, så vill maken att jag ska sitta intill och titta på när han packar upp sina leksaker.

Det var inte bara han som var exalterad. Nisse, som älskade att åka moppe, innan den såldes, hoppade jämfota när maken tog fram hans ryggsäck.

IMG_9634

Våra bästa kompisar bor ett par kilometer ifrån oss så givetvis gick turen dit. ”Kan inte du ta bilen så ses vi där?” sa maken innan han drog.

Jag hade redan bytt om till myskläder men eftersom jag inte bryr mig om vad som är passande eller inte, särskilt inte när jag umgås med vänner, så satte jag mig i bilen och drog över.

IMG_9629

Har inte något foto från vardagsrummet på övervåningen men håll med om att jag matchar mina gardiner som jag numer har där!

IMG_1645

Åtminstone djurmässigt, hehe!

IMG_9620

Noterade för övrigt det här nu i morse. Gula löv. Ska sommaren vara över nu, eller vad är det frågan om?

IMG_9624

Idag ska jag köpa den här. Om maken handlar leksaker så kan jag göra det också. Har en Dyson sedan tidigare och det här är överlägset den bästa dammsugaren på marknaden. Vill dock ha en på båda våningarna av bekvämlighetsskäl.

Men, allra först ska jag släpa med maken in till Wilmer-Malin och fika. Idag går den stora Prideparaden av stapeln Wilmer ligger nära en av gatorna som paraden är på. Första Prideparaden på ett par år så det kommer bli helt galet mycket folk!

33
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00