ANNONS
Integritet på Tailsweep

En dröm

/

Tidigare i somras köpte jag en ny klänning och eftersom jag får otroligt många komplimanger för den, både i mina sociala medier men framför allt privat så måste jag berätta mer om den. 

För ett par år sedan råkade jag på en liten klädbutik på Östermalm, Mad Elf Art. Kvinnan som äger den, Madeleine Elfstrand visade sig vara fantastiskt trevlig.

Och dessutom en skicklig designer. Hon har ett eget klädmärke, Pure Madeleine och har lyckats med det otroliga att rita en klänning som passar de flesta kroppsformer. 

Alla dessa är samma modell men i olika tyger och mönster. Jag har två sedan tidigare och de är FANTASTISKA. De sitter som en smäck på och döljer det man eventuellt vill dölja.

Sorry för taskig bild men det var lite svårt att ta en bild själv. Det fina med dessa klänningar är att de inte krymper och det är galet bra kvalitet dessutom sys varje klänning bara upp i ett begränsat antal. Nu har jag siktet inställt på den svarta som är en sidenklänning. Det är en dröm och liksom de andra klänningarna kan man ha dom i mååååånga år.

HÄR

hittar du alla varianter och hon är grym på kundservice om du inte bor i Stockholm. 

Jaha, det var fredagstipset. Ikväll kommer äntligen 19-åringen hem från två veckors läger med kyrkan. S o m jag har längtat. I morgon ska hon ha en försenad middag med alla sina tjejkompisar här hemma och på söndag ska vi ha en familjedag på ett vattenevent-ställe. Vi är nog världens minsta familj, bara 10 stycken totalt. Å andra sidan är det ganska bekvämt då alla får plats runt matsalsbordet!

Vad har ni för planer?

21
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00