ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

När det finns billigt som är bra

/

Nu ska vi prata hudvård.

Jag gillar dyr hudvård. För det har effekt. För att det har bra och  innovativa ingredienser. För att många av de märken jag föredrar har studier bakom sina produkter. Studier som visar resultat. Nytänkande. Och så vidare.

I flera år har jag hört talas om The Ordinary. Ett kanadensiskt hudvårdsföretag. Billigt som attan.

När något är billigt som attan blir jag misstänksam. Det måste betyda att det inte är särskilt bra. Sån är jag. Alltså hoppar jag över det och håller mig till high end-märken som garanterat ger mig det resultat jag eftersträvar.

The Ordinary har med andra ord seglat obemärkt förbi mig, trots att jag hör från olika håll hur bra det är. Det är särskilt populärt bland unga och givetvis har priset en del i det.

IMG_6936

I förra veckan var jag på en pressfrukost där bl a The Ordinary presenterade nyheter. Jag frågade då specifikt hur det kommer sig att ”om det nu är ett så bra märke, hur kommer det sig att det är så billigt?” Jag menar, ingredienser och nytänkande kostar stålar, s å mycket har jag lärt mig om den här branschen.

Svaret förvånade mig. ”The Ordinary använder sig av väl beprövade ingredienser i sina produkter. Ingredienser man vet ger resultat.” Alltså inga studier, för det har ju andra redan gjort. Ej heller inga nya obeprövade ingredienser. Alltså kan man hålla kostnaderna nere och boy är dom låga!

De ”viktigaste” hudvårdsprodukterna ligger på mellan 67 kr och 150 kr. Helt galet låga priser!

Skärmavbild 2022-05-15 kl. 14.18.34

Det finns något som passar alla hudtyper och nu vet jag att jag utan problem kan rekommendera märket till de som efterfrågar ”billigt men bra” efter förklaringen om deras ingrediens-tänk. 

IMG_6930

Pressfrukosten handlade om att de släpper hårvårdsprodukter och det var därför jag tackade ja till inbjudan. ALLT som har med hår att göra intresserar mig just nu.

IMG_6940
IMG_6931

De släpper bl a schampo och balsam för att stärka håret. Här balsamet med Behentrimonium Chloride ser till att håret blir mjukt och inte tungt. Schampot kan man även ha till kroppen.

IMG_6932

De släpper även ett skalpserum. Och nej, man kan inte ha vanligt ansiktsserum i hårbotten då innehållet inte är detsamma. Detta serum jobbar på djupet med att se till att hårstråna håller god kvalitet och mår bra. Hjälper inte direkt mot håravfall, men i och med att det får håret att må bra, så löper man per automatik mindre risk att tappa det.

HÄR hittar ni dessa nyheter. 

IMG_6947

I augusti släpps deras frans- och brynserum och det kommer ligga på ca 175 kr. Ett chockerande lågt pris med tanke på att konkurrenterna ligger på runt 600 kr … för mindre antal milliliter. ”Vi vill visa köparna att just den här marknaden är överprisad!” Den ska bli mycket intressant att prova.

Hur som så var det kul att få lära sig något nytt. Mycket givande pressmöte!

14
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00