ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

När man glömmer bort bra märken

/

Eller ja, glömmer kanske jag inte gör men ibland måste man bli påmind.

I veckan var jag hemma hos ett par kompisar, Tommy och Janne. Tommy äger företaget som bland annat är distributör för Dermalogica, ett av hudvårdsbranschens bästa märken. För drygt ett år sedan kom de ut med ett otroligt bra serum för halsen, som jag kontinuerligt använder.

Bara den tekniskt fysiska lösningen på den gör den unik. Svårt att förklara, men man tar bort locket och vrider på hela toppen för att öppna och sen rollar man krämen på halsen. Otroligt bra och jag är inne på min tredje just nu. Håller på med ett test av tre stycken olika märken och detta är ett av dom. HÄR hittar du ovan, värd varje krona.

I alla fall. Var hos dom och åt middag, vi brukar ses några gånger om året. 

Jag träffade Tommy på en pressresa till Rom för flera år sedan. Genom Daisy Beauty. Svinvass tunga och smart som få.

Maken Janne är en välrenommerad hudläkare, som numer bara jobbar lite grand på våren och lite grand på hösten. Det är alltid Janne som lagar maten och det är alltid sjukt kul att ses. 

De har precis sålt sin lägenhet i Barcelona och köpt en stor takvåning i Alicante, som de just nu tokrenoverar. Me like a lot eftersom jag kan hälsa på dom nu då vi alltid flyger till Alicante när vi spenderar somrarna i Spanien.

Tommy brukar alltid ge mig lite grejer när jag är där. Han vet att jag är en sucker för hudvård, men tycker att jag borde hålla mig till ett märke … så klart!

Dermalogica behöver man ju sällan skriva om eftersom alla vet att det är ett otroligt bra märke, så även om jag använder vissa av deras produkter så är jag rätt dålig på att skriva om dom. Har dock skrivit om det här halsserumet förut då det ä r galet bra.

Nu kommer dom med tre nyheter; 

En ögongel som hjälper svullna ögon. Man har den under ögonen och den reducerar intrycket av mörka ringar, fina linjer och svullna ögon. HÄR hittar du den. Gudskelov så har jag sällan dom problemen men däremot kommer nästa grej bli en favorit i sommar:

En ansiktsmist med hyaluronsyra som ser till att huden är superfuktig i flera timmar och innehåller en massa nyttigheter för huden. Används efter rengöring men kan absolut användas under hela dagen, vilket jag garanterat kommer göra. Lever på dessa under somrarna. HÄRhittar du den. 

Sen kommer dom med ytterligare en ny produkt. När Tommy öppnade lådan undrade jag vad i hellskotta det var för något. 

Det är två ”Iceglobes”, glaskulor, som man lägger i kylskåpet för att få kalla, sen massera man sig i ansiktet med dom. För att lugna stressad hud. HÄR hittar du dom.

Ovan kommer nog inte användas jättemycket av mig, även fast jag har testat och konstaterat att det ÄR skönt. Dock har jag en dotter som tycker att det verkligen hjälper mot ”plufsig och utarbetad hy”, så dom får hon ärva!

Nu när jag gick igenom deras sortiment för att skriva om produkterna så insåg jag att det var länge sen jag hade en del av deras väldigt bra grejer .. så nu har jag beställt hem lite. Bl a två nya grejer som jag skriva om sen, om de är bra.

1

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00