ANNONS
Integritet på Tailsweep

Bröst och så

/

Ni är många som har mailat/DM:at mig och frågat om jag är nöjd med min bröstförminskning samt att ni vill att jag skriver om det … så då gör jag det!

Den 30 augusti gjorde jag operationen och då bad jag även om ett lyft. Ni som har stora bröst vet ju hur not så snygga de blir med åren!

Jag gjorde ett lyft för 15-20 år sedan och då var jag inte så noga med restriktionerna efteråt. Att inte lyfta/bära på saker, typ matpåsar. Detta i kombination med att jag visade mig vara allergisk mot tråden de sytt med gjort att rubbet sprack och jag fick göra om det.

Nåväl. Denna gång bestämde jag mig för att inte lyfta mer än tandborsten och jag var verkligen skitduktig. Maken och 18-åringen ställde upp och gjorde allt. Min operation gjordes på Proforma Clinics där jag tidigare gjort: bröstlyft, ögonlocksplastik, operation av ”gäddhäng” efter 40 kgs viktnedgång. Mitt förtroende för dom är med andra ord 100%. Denna gång fick jag dock en ny kirurg då Michael Olenius (för er som vet) inte längre gör bröstoperationer pga pension och bara vilja göra ”kuliga saker”. Han rekommenderade mig Ingeborg Rydningen. Norska som kommer en vecka i månaden och opererar på Proforma.

Hade det inte varit för att Michael specifikt rekommenderade henne så ska jag helt ärligt säga att jag i n t e hade valt henne efter vårt första möte. Ingeborg är väldigt tyst och ger ett förvisso proffsigt intryck men mycket återhållsam.

Jag litade dock på Michael och det gjorde jag rätt i för jävlar vad bra hon är. Operationen gick kalasbra och jag var som sagt försiktig efteråt vilket ledde till att jag läkte bra.

Men, som alltid så kan komplikationer uppstå och när svullnaden lagt sig och då upptäckte jag ett fult veck under vardera bröst. Alltså inget som Ingeborg kunnat förutse utan helt enkelt kroppens läkning.

Igår var det dags för ny operation för att korrigera vecken. 

Den här gången behövde jag inte sövas utan operationen skulle ske med lokalbedövning.

Ska villigt erkänna att jag inte riktigt fattade hur det skulle gå till, hur kan man operera utan att sövas liksom?

Men, det var inga problem. Det som görs är att man sprutar in lokalbedövning, precis som hos tandläkaren. Sen skär man. Jag var ju vaken och hade förvisso en operationsduk över huvudet med hål för ansiktet så jag kunde lyfta huvudet och se när Ingegerd skar upp huden, hehe. Tittar ofta på den typen av tv-realitys så jag visste hur det skulle se ut.

Vi pratade under hela operationen, som tog en timme då det tydligen var lite knöligt att fixa. Jag fick shitloads med bedövning och vi pratade lite om spruträdda människor. Det visade sig att Ingeborg är skiträdd för sprutor! ”Jag är helst på andra sidan om den!” Jag skrattade så hela operationssängen skakade. En kirurg som är livrädd för sprutor liksom …

Ingeborg passade på att snygga till mig på sidorna också och efter att ha vilat en stund efteråt så fick jag åka hem. Jag noterar på bilden ovan här att det ser ut som om jag har ett fult veck i mitten där, men jag pressar omedvetet ihop brösten. Jag är sjukt nöjd över formen men framför allt storleken och att de inte sitter nere vid naveln.

Jag har tyvärr en hud som inte läker så bra. Eller alltså, jag får extremt fula ärr även fast jag tidigare använt marknadens då främsta ärrkräm. Nu har jag hittat en som är bättre och ärren är SÅ fina. Ska fortsätta med den krämen fram till sommaren tänkte jag. Berättar mer om den i ett annat inlägg.

Jag vet inte riktigt vad jag har för storlek idag men i nästan alla gamla behåar så står det 85 G. Gissar på att jag har typ C, möjligen D nu. Ska mäta snart. 

Jag måste köpa nya behåar, just nu använder jag bara såna här men jag vill ha mina vanliga med byglar från Hogengård. Helene som äger det, är GRYM när det kommer till att hjälpa en på distans. Har skrivit om henne många gånger genom åren. I synnerhet i början eftersom jag inte för en sekund trodde att man kunde beställa behåar på nätet. HÄR hittar ni henne. Hennes behåar håller dessutom i många år. Dyra men OJ så värt varenda öre.

Under två veckor måste jag ta det lugnt och får inte lyfta något. OJ vad tråkigt att jag inte behöver handla.

17

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00