ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nyfiken i en strut

/

Hörni, jag håller på med en massa tråkjobb just nu och det ger mig tid att fundera under tiden.

Jag är ju i slutet av mitt liv när det kommer till att jobba … ähum, fasen vad det låter deppigt men så är det ju. Jag har jobbat sedan jag var 16 år och i år blir jag … host host … 57.

Jag hade stora planer när jag gick i högstadiet. Valde mellan två yrken: antingen bli adjunkt i engelska eller flygledarofficer. Fråga mig inte vad jag fick det ifrån, men så var det. Hade väldigt bra betyg så gymnasiet var ett givet kort.

… tills jag gick i nian och träffade ”the love of my life”. Japp, var svinsäker på att det var det. Han var flera år äldre än jag och jag blev tokkär. Det här med att plugga kom av sig helt. Bestämde mig för att ta ett sabbatsår och jobba i stället.

… och det där jävla sabbatsåret är inne på sitt 40:e år och jag vågar nog säga att jag givit upp planerna på att bli adjunkt i engelska eller flygledarofficer, haha!

Förhållandet med killen höll i sig i 7 år och idag befinner jag mig i mitt tredje långa förhållande; mannen efter, som jag gifte och skilde mig ifrån efter 12 år och min nuvarande man, som jag är inne på 23 år med …tror jag. Inte så bra koll på det där egentligen.

Well, det var inte det jag skulle fråga er om. Jag är nyfiken på om ni valde rätt yrke, eller om ni skulle ha gjort något annorlunda om ni fick börja om?

Svara gärna så här:

  1. Idag jobbar jag med … (om ni nu jobbar)
  2. Jag är nöjd med det jag gör …. eller: jag önskar att jag hade ….
  3. Finns det något över lag som du ångrar?

Vore så galet kul att läsa!

84
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00