ANNONS

Lite körigt nu

/

Jag är usel på att blogga just nu men det beror på att jag har röven full. Håller på att fylla upp webbshopen.

IMG_2624

Fått en sändning med kläder från Italien och det är ett jädra pill att lägga in allt. 

IMG_2657
IMG_2650

Samtidigt så håller jag på att röja hårt i vår källare. Rensar och gör mig av med shitloads av grejer. Flyttar om, flyttar tillbaka och kan inte bestämma mig. Men, det blir bra när det är klart. Vi hade elektrikern här i fredags och det var fan i grevens tid. Han kom för att installera laddaren till vår nya bil men som tur var så säger han: ”blinkar det fortfarande i alla lampor?”

Peter, elektrikern, är sambo med Tandläkar-Tove, så vi är vänner och jag hade messat honom i panik en kväll eftersom det plötsligt börjat blinka i alla lampor, och har fortsatt med det.

När Peter öppnade ena proppskåpet, eller vad det nu heter, så ropade han på mig. ”Mona, kom och kolla, här har du problemet!” 

Det hade brunnit i nån kabel och hade inte Peter kommit så hade resten av kablarna också börjat brinna och då hade hela skiten fått bytas ut. Kul. 

IMG_2198

Förresten, jag behöver hjälp. H u r ska jag få ordning på den här Monsteran? Den växer hej vilt.

Körde ner en pinne för ett tag sedan men det är svårt att böja grenarna mot pinnen, utan att de går av. När jag köpte den så hade den fyra blad, lika stora som mina händer. Nu har den gått fullständigt bananas.

Råkade för övrigt öppna det enda skåpet i köket som är makens i helgen.

IMG_0752

Godis, kaffe, socker och instruktionsböcker. Kan säga att jag smällde igen luckan på 0,2 sekunder.

H.e.r.e.g.u.d så olika vi är.

Nu ska jag ner i källaren och packa ljusvässare.

download

Japp, ni läste rätt. Vi säljer ljusvässare i smide och den måste ha varit med i nån inredningstidning … eller nåt … nyligen för det regnar in ordrar!

14

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00