ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Hudvård … och lite mer hudvård

/

Alltså, ni vet ju vilken jäkla sucker jag är för hudvård och gårdagens Daisy Beauty Expo bestod 95% av hudvårdsmärken, vilket gjorde att jag hjulade av lycka.

Skönhetsbranschen omsätter hisnande 20 MILJARDER om året och fram till för typ 10 år sen tyckte jag att tvål och vatten dög precis lika bra och att allt annat var hittepå för att lura en på stålingar. Nån enstaka gång genom åren har jag testat viss hudvård, men nä, tvål och vatten var ju jättebra. Och typ gratis.

Nu vet jag bättre. Mycket bättre. 

Sjukt laddad hämtade jag upp Isabelle08.30 igår och sen åkte vi raka vägen in till Expot.

Första utställaren var Murad. Amerikanskt och utvecklat av läkaren Howard Murad för över 30 år sedan. De har ett stort utbud för olika hudtillstånd och även fast jag inte har nån större erfarenhet av det så vet jag att märket har gott renommé bland skönhetsjournalister. HÄR finns produkterna.

Nästa stop var N.C.P. Ett svenskt doft- och hudvårdsmärke. Jag har ingen erfarenhet av deras hudvård, däremot deras parfymer. Galet goda. Det finns ett femtontal olika dofter och nyligen lanserades deras första tvål med samma doft som deras storsäljande parfym, nr 301. Jag har en annan favoritdoft, 703, och hoppas verkligen att de kommer ta fram samtliga parfymer i tvål. HÄR finns N.C.P.s utbud.

Jag har det här halsbandet i guld men nu släpper dom det i silver också. Innehåller ett rör med parfym. När jag skulle länka här så ser jag att det även finns i svart. Ujujuj. Måste ha! En rolig faktagrej är att skådespelaren Noomi Rapace är en del av grundarna till N.C.P. 

Det här märket gissar jag att varenda människa känner igen.

Evy. Uttalas  ”Evvi”. Namgiven efter den ena grundarens dotter Evelyn. Svenskt. Funnits sedan 90-talet och har en patenterad teknologi som gjort att inget märke på marknaden har lyckats planka dom. Därför hamnar dom också på första plats i världens alla möjliga bäst-i-test.

Jag ska helt ärligt säga att jag aldrig har provat Evy. Har trott att det varit ett budgetmärke och inte brytt mig. Särskilt med tanke på att de från början bara utvecklade solskydd och jag solar inte. I fredags lyssnade jag på ena grundarens föredrag och fick lära mig en hel del. Bland annat att INGEN människa använder så mycket solskydd som man verkligen behöver. Så här: om du köper ett solskydd med SPF 50 så krävs det SJUKA mängder för att du verkligen ska få skydd 50. Använder du hälften så mycket på kroppen så betyder inte det att du då har SPF25 i skydd utan du har endast cirka … 2!

Därför är det otroligt viktigt att man smörjer så mycket som rekommenderas. Det fina med Evys flaskor är att de är aerosoldrivna och därmed kan innehållet inte bli gammalt. Vidare så har solskydden otroligt lång livslängd. Alltså, smörjer du in dig enligt rekommendation så kan du utan problem vistas i solen upp till 8 timmar utan att den tappar effekt. Den passar alla hudtyper och särskilt bra för de med eksem etc.

Nu har Evy även hudvård, bl a den här Daily tan activator:n som är på bild här ovan. Den kan även jag, som aldrig vistas i solen, använda så aktiverar man hudens egna melanin för att få färg. Jag gissar att den i samband med solning blir ännu mer effektiv. HÄR finns massor av Evy-produkter. Klart intressanta!

Det här är ju ingen nyhet men jäklar så bra fotvård! Har ni inte provat den så gör det nu,

HÄR!

Är det någon av er som känner till det här märket? Jag har inte sett det förut men blir nyfiken. Ett ekologiskt märke från Australien som tydligen ska vara jättebra. Har ni provat så please tala om för mig vad jag ska testa! HÄR finns utbudet. 

Det amerikanska märket Mario Badescu har jag skrivit om tidigare.

Ganska billigt märke, asfula förpackningar men med väldigt bra innehåll! Man brukar ju säga att man inte ska döma boken efter omslaget och här kan jag verkligen hålla med om det för innehållet är på riktigt bra. HÄRhittar ni det. 

Ett annat hudvårdsmärke jag inte haft koll på tidigare. Har någon av er? Lugnande produkter för känslig och irriterad hud. Gilda är grundaren av den ansedda Gildaskolan för hudterapeuter.

Eftersom jag vet att den skolan har ett mycket högt anseende så gissar jag att hennes produkter också lever upp till det. Klart sugen på att testa.  HÄRfinns utbudet. 

På plats var även Depend. Inget Expo utan Depend. Där jobbar Marcel, som jag lärde känna på en pressresa till London med Daisy Beauty för flera år sen. Marcel är blott 20 år men smart som få. Numer jobbar han för Depend, där han bl a släppt sina egna lösfransar. 

En av Depends nyheter är brynvax. D e t ska bli kul att prova då jag måste försöka få ordning på mina bryn. HÄR hittar ni alla Depends produkter. Dock kommer inte denna in förrän vecka 14, men jag tänker påminna er … om den är bra. Älskar deras nagellack och brynpennor. Och nagelolja. Och … en himla massa annat. Det enda jag inte gillar i deras sortiment är faktiskt deras pump-in-remover då jag hittade en i Spanien, som ni här inne även tipsade mig om att den finns på Lidl, som är helt överlägsen. Tror märket heter Cien … eller nåt. För trött för att kolla nu.

Jaha, jag pausar här för det finns s å mycket mer att skriva om så jag måste dela upp det!

1

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00