ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Ombonat

/

Jag har ju mitt eget vardagsrum här i huset. Det går i rosa/vitt/grönt men nu har jag fått för mig att jag vill ha orange/brunt. Kanske med inslag av grönt också. 

I förra huset lät jag sy upp två stycken draperier hos Måleributiken i Alvik och jag tänkte gräva fram dom nu till ena fönstret, och sen ha enfärgade orangea sammetsgardiner i det andra. Som tur är så är jag en hamster när det kommer till gardiner så jag har ett par nedpackade i källaren.

Skulle vilja ha en snygg, fluffig brun matta också. 

Tidigt i höstas hittade jag den här lampan, ca 30 cm, på Cellbes. (Finns i flera jättefina färger och var billig som attan. HÄR) Måste redan då ha känt på mig att jag ville göra om! Orange är en av mina favoritfärger och just kombon orange och brun är superfin.

17

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00