ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Cashmere på ingång!

/

Jag har lagt en stor beställning hos min cashmereleverantör i Tibet. För några år sedan lyckades jag hitta en liten familjedriven fabrik som gör förstaklassiga cashmereprodukter. Cashmere är ju inte bara cashmere utan det finns olika ”kvalitetsgrader”. Den absolut bästa kvaliteten säljs på få ställen då den är så dyr att det bara inte går att sälja den. 

162642013-origpic-00b87a

Jag köper in den näst bästa och eftersom jag handlar direkt från fabriken så kan jag hålla ner priserna rejält. Mina ponchosar t ex, de skulle kosta runt 2.500 kr i butik men jag säljer dom för 1295 kr. Och nä, jag tjänar inte jättemycket på dom men jag bestämde från början, till makens extrema förtret, att jag ville att även de små plånböckerna skulle ha råda att spara ihop och köpa en riktigt bra kvalitetsprodukt. Har fått lite gliringar från branschfolk om att jag förstör marknaden men jag känner att jag är så liten inom det här så det borde inte spela nån större roll för drakarna som är störst på marknaden.

Nu har jag som sagt lagt en större beställning och tänker bredda sortimentet en smula. MEN, jag får inga leveranser på det nya förrän i slutet av januari!

Färgerna på ponchosarna som är beställda: 

IMG_1318

Förboka HÄR.

Nu tar jag in strumpor, halsdukar och ”halvvantar”. Tänker att jag börjar så. 

Skärmavbild 2021-11-19 kl. 13.31.59

Så här ser fingervantarna ut. Men, inte så här mörka, utan mer som nedan:

Unknown

Tar även in dom i grått, som nedan. Och svart så klart!

Skärmavbild 2021-11-19 kl. 13.51.13

Den här grå blir det och exakt den här halsduken.

Unknown

Färgen syns lite bättre här.

Unknown-1

Så här ser strumpmodellen ut och kommer även i samma färg som halsduken och fingervantarna … och givetvis i svart också!

Allt tillverkas precis just nu och så fort dom fått fram de första produkterna så ska jag lägga upp det här.

Skärmavbild 2021-11-30 kl. 10.07.34

Ni som inte har upptäckt mina tunna men galet varma cashmeresjalar, HÄR.

Ni kan förboka det som inte finns i lager HÄR!

8

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00