ANNONS

Stressvecka som kommer avslutas på toa

/

Jag älskar att ha mycket att göra men ibland blir det en smula overload. Stor danstävling på lördag, som jag ansvarar över, och det är mer att göra än man tror när en sån ska organiseras.

Vi måste ha personal vid entréerna, betalande gäster ska slussas in till kassorna, golvvärdar som ser till att rätt tävlande tävlar vid rätt tider. Tävlingen börjar vid 9 och håller på till 19-tiden. Jag är ansvarig för att domarna, kontrollanten, DJ:n, ljus & ljud-killarna samt konferenciern får mat och kaffe under hela dagen. Jag sitter just nu och schemalägger alla funktionärer … och blir gråhårig.

Nu har vi dessutom nya pandemiregler as from today så alla besökare över 18 år måste visa leg och covidpass. Ni kan ju tänka er köerna. 600 hundra tävlanden plus alla anhöriga som ska titta på. Lyckligtvis kommer dom i omgångar.

Tävlingsdagen delas in i olika block, enkelt förklarat: Disco, Hiphop, Slow, 10-dans (typ Let’s Dance-stuk).

Man köper biljett till de block man är intresserad av och eftersom jag är tävlingsledare så är det jag som mellan varje dansblock hälsar alla åhörare välkomna och berättar om lite allmänna regler om Fyrishov, hallen vi befinner oss i.

Det här tänkte inte jag på när jag blev ombedd att vara tävlingsledaren. Att jag skulle stå inför flera hundra och hälsa folk välkomna. INTE min grej att stå i centrum och när jag blir nervös så får jag diarré. Vi pratar springa på toa en gång i timmen. Sa jag att tävlingarna börjar 09.00 och håller på till 19.00?!

Jag kommer se ut som en babian i röven när jag vaknar på söndag.

Wish me luck!

8

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00