ANNONS

När ni läsare bjuder på er själva

/

Tack för att ni delade med er av era åsikter om svärmödrar. Så sjukt intressant att få höra, både bra och mindre roliga erfarenheter.

Kunde dock inte sluta att skratta åt Liz’s kommentar:

”Vi brukar säga på ryska att en bra vikt på en svärmor är ”2 kg inkl urna” (dubbelförolämpning eftersom ryssar till största delen är ortodoxa och jordbegraver för att den avlidne ska kunna komma till himlen, så att vara kremerad är liksom lite underförstått leder till att man hamnar i helvitti).”

Jag tänker också att det måste vara en mardröm att själv vara en svärmor och få ett rövhål till svärson/svärdotter. Det är ju värre än att själv ha värdelösa svärföräldrar eftersom man är totalt ”utelämnad” som svärmor/svärfar. Man kan inte påverka på något sätt. Min erfarenhet har varit mindre bra och i dessa lägen var det tyvärr bara att gilla läget. Dock är jag idag en väldigt glad svärmor. Finally!

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00