ANNONS

Kärlek vid första ögonkastet

/

Reklam för Ellos


Var i vår lokala galleria, Bromma Blocks, och fikade med äldsta dottern i veckan och efteråt passerade vi en klädbutik.

Fick syn på den här skönheten från Ida Sjöstedt och var bara tvungen att prova.

IMG_9907

Jag är ju en jäkla sucker för allt som blingar och kunde inte låta bli. 

Det kunde jag däremot när jag såg dessa på H&M. Fifasen, minns ni kärringar när det här var värsta snyggaste modet? Fattar inte vad jag styrde med för det måste vara århundradets fulaste brallor. Får rysningar ända ut på nästippen över att dom har kommit tillbaka igen!

Är hur som helst glad över min nya blingiga blus och vill du ha en likadan så finns den HÄR!

6

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00