ANNONS

Fina givare och nu öppnar vår fritidsgård i Göteborg

/
IMG_8615

Härom dagen hämtade jag ut ett paket från en av er läsare här inne, Maria. Hon har tagit sig tid att sticka ett gäng superfina raggsockar till våra hemlösa.

Vi har så fantastiska givare och en av dom, som inte vill bli omnämnd, har swishat oss jättemycket pengar som är öronmärkta för skor och jackor. 

IMG_8978

Jag och Dorran var och handlade ett gäng jackor, rejäla skor, underställ, vantar och kalsonger för några dagar sen. Kylan kommer krypande ganska fort nu och vi vill vara förberedda. Ska höra med givaren om det är okej att vi även köper in några sovsäckar för slantarna som hon har skänkt oss.

I vanliga fall brukar vi ha speciella klädsoppisar: då tar vi med allt vi har från förrådet, plus klädstänger, och så ägnar vi ett par timmar till att dela ut. Dock har det visat sig att det kommer folk som inte behöver och som säljer sakerna vidare, så nu har vi bestämt att dela ut till nån enstaka, eller ett par åt gången. De äldre känner mig så pass bra så nu säger de som har behov av saker till mig, så fixar jag fram det till nästa soppis. För att slippa åka till förrådet femtioelva gånger i månaden så har jag ett litet lager i källaren. Tack gode Gud för att vi bor stort.

På torsdag åker jag till Göteborg för att hjälpa till och förbereda för den officiella invigningen av vår fritidsgård på fredag. Då kommer ett gäng kändisar som vi har bjudit in. Många företagare då vi söker sponsorer för ett varaktig samarbete.

En av mina vänner, Lizette, som äger företaget OneCake (var med i Draknästet för er som minns) kopplade ihop mig med Göteborgs i särklass bästa eventfixare, Charlotte Bergman. Henne har jag träffat tidigare då hon bland annat ansvarade för Johanna Toftbys senaste releaseparty. Svintrevlig dessutom. Hon blev eld och lågor när jag frågade om hon kunde hjälpa oss pro bono och från och med nu så är hon ansvarig för alla våra event. Eftersom vi är ett så himla tajt gäng på VidDinSida så är vi sjukt petiga med vilka vi tar in i organisationen, och Charlotte är som klippt och skuren för oss.

Hon är dessutom en mycket uppskattad eventplanerare här i Stockholm med flera väldigt prestigefyllda uppdrag. Bl a åt kungafamiljen. Jag är så himla glad att hon vill vara en del av oss.

Det gäller ju så klart även de volontärer som nu är knutna till Göteborg. Vi fick EXTREMT många ansökningar och det var så många som var riktigt bra, så jag tror faktiskt till och med att dom är fler volontärer i Gbg än vad vi är i Stockholm! Det ska bli superkul att få träffa dom i veckan också.

Just det ja, under den här tiden som vi har jobbat med fritidsgården i Göteborg så har vi förstått att göteborgare är galet patriotiska, vilket är kul! Så pass att vi nu har tagit fram ett eget swishnummer just för de som bara vill skänka pengar till den delen av vår verksamhet:

123 260 50 87

Nu ska jag strax sätta mig i bilen och åka till Uppsala och titta på en idrottsanläggning. Jag är ansvarig för planeringen av en stor danstävling där i december och det kommer bli mycket roddande för att få alla bitar på plats.

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00