ANNONS

När man blir lite småimponerad

/

Reklam för Buxom/Kicks

Hörni, jag använder inte ögonskugga jätteofta och jag tycker att de flesta paletter som släpps har en bra kvalitet. Över lag. Ingen sticker sällan ut mer än någon annan.

IMG_7803

Har precis avslutat en zoom-möte nu på morgonen med sminkmärket Buxom, som demade sin nya palett … och kan säga att jag är svårt imponerad.

IMG_7848

Testade den förra helgen och blev såld men visste inte riktigt om det berodde på att jag sminkade mig ordentligt för första gången på flera veckor efter min konvalescens, eller om det var paletten i sig. 

IMG_7804
Skärmavbild 2021-09-22 kl. 09.25.47

Svårt att se på denna screen shot från demon men herrejävlar vilken kvalitet på färger!

Som gammal kärring kan man kanske bli avskräckt av de ”vågade” färgerna men nej, nej nej. Här ska verkligen testas för jösses Amalia så fint Anna fick till det. Man ser inte det så tydligt här men på kinderna har hon den ljuslila. Trodde först hon skämtade när hon sa att hon skulle lägga den som rouge och kom osökt att tänka på påskkärring men icke. Det blev s å fint! Denna färgpalett kan du alltså använda i hela ansiktet och färgerna är högpigmenterade med inbyggd primer. Du behöver alltså inte grunda med en primer för att få färgen att sitta.

Jag har ju en tendens att köpa paletter … för att sen ge dom till döttrarna och i min sminkväska är det bara ett märke som alltid finns; FÄRG, men den här paletten kommer också att få stanna där. Lätt!

HÄR hittar du paletten. Ser dessutom att Kicks har kampanjpris på dom nu!

Sen kommer även Buxom släppa läppennor som jag VERKLIGEN rekommenderar men, dom släpps inte förrän i mitten av oktober. 

IMG_8002

Man behöver aldrig vässa dom plus att i den ena änden finns det en borste.

IMG_8001

Jag använder dom inte som läppliner utan som läppstift. Sitter dessutom asbra. 

Skärmavbild 2021-09-22 kl. 09.35.54

De finns i nio färger och jag har fem av dom. 

IMG_8003

Men som sagt, de släpps i butik 13/10 och jag tänker påminna er eftersom dessa är grymt bra på riktigt.

Var bara tvungen att skriva det här inlägget då jag blev galet peppad under den här demon med Buxom-Anna.

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00