ANNONS

Läs, läs … och läs ännu mer

/

Reklam för Readly

Ja har ju varit konvalescent efter min operation under några veckor, och därmed varit tvungen att hålla mig stilla, vilket har varit … ähum … en smula svårt. Men, sedan några år tillbaka så har vi en familjeprenumeration på Readly, vilket har underlättat mitt horisontalläge kapitalt. Jag har skrivit om det tidigare och jag tänker påminna er som ännu inte testat. Läsa tidningar digitalt pratar vi om nu … och vi pratar 6 veckor for free. 

IMG_7761

Den här tjänsten erbjuder över 5000 magasin och tidningar, även utländska, i alla möjliga genrer. Innan vi började vår prenumeration läste jag samma tidningar år ut och år in: kvällstidningar, inredningstidningar och kanske nån Tara här och där.

IMG_7751 2

I och med appen så har jag hittat tidningar jag aldrig i livet ens visste fanns. Tidningar jag inte ens trodde att jag ville läsa. Kan säga att jag har hittat en del nya favoriter under dessa veckor. 

IMG_7747

”Forskning & Framsteg” är en av dom.

IMG_7753

Never heard of before.

IMG_7752

Men, jäklar vilka intressanta artiklar och vad man lär sig!

IMG_7754
IMG_7748

… och eftersom prenumerationen sträcker sig hur länga man vill så behöver man inte ha bråttom heller. Jag tänker gå igenom vartenda nummer av den här tidningen.

IMG_7757

Den här tidningen är också ny för mig!

IMG_7760

Jag har precis införskaffat en Fitbit och därför var det intressant att läsa om den mer specifikt. 

IMG_7759

Samt få tips om bra appar till mobilen.

IMG_7756

Fast, det här förstår jag inte. Hur kan man lösa korsord digitalt. 

IMG_7755

Provade att trycka på rutorna, men inget hände. Nån av er som vet?

IMG_7758

Ni som inte testat Readlyännu, haka på mitt erbjudande om att få göra det under 6 veckor utan att betala!

Man kan vara upp till 5 familjemedlemmar på ett konto så min mamma är en av användarna då hon är väldigt matintresserad och därför kollar recept i olika mattidningar. Perfekt när man är pensionär och kanske har andra utgifter men på det här sättet så hänger man med. Man kan dessutom spara ner recepten. Barn går inte heller ”lottlösa” då det finns massor av barntidningar.

Det är superenkelt: bara ladda ner appen och följ instruktionerna. Tar 1,5 minut. Max.

Och, ICKE att förglömma: du kan läsa off line!

HÄRgår du in och registrerar dig.

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00