ANNONS

Make over av gästtoalett

/

Alltså, jag är så GALET glad över att jag valde pippisarna!

Img 0305.jpg

I förra veckan åkte jag och 30-åringen till Måleributiken i Alvik för att hämta upp min tapetbeställning.

Img 6655.jpg

Gästtoan är yttepytteliten och jag ville ha tre väggar med tapet och en vägg målad i grönt … samt även taket målat i grönt.

Img 7246.jpg

Problemet var bara v i l k e n grön nyans. 30-åringen är extremt inredningsintresserad och har ett bra öga, men det har även Måleributikens Karolina också. Hon har hjälpt mig tidigare och är grym. Hon och 30-åringen fick därför bestämma.

Img 0309.jpg

Eftersom jag ska undvika att köra bil så åkte vi spårvagn bort till Måleributiken. När vi var färdiga och gick ut genom dörren insåg jag att vi åkt kommunalt och att jag inte får bära. 

Img 0311.jpg

Det var bara att ringa maken och som tur var var han ”mitt emellan” två digitala möten, så han sladdade ner och hämtade oss fort som attan. 

IMG_7513

Jag har världens bästa föräldrar för det är alltid dom som tapetserar, var vi än har bott. Dock är dom nu 75 år och meddelade högtidligt att detta var nog den sista vändan!

Om inte annat för att dom snabbt insåg att den här lilla toaletten mest troligen skulle sluta i en skilsmässa. Detta då det krävs att man jobbar båda två samtidigt  … på typ 2,5 kvadratmeter … för att få upp tapeten!

IMG_7405

De började med målningen och då grönt är makens värsta hatfärg så trodde jag att han skulle smälla av, men jag sa att han fick lov att chilla lite tills allt är klart. 

IMG_7600

… och idag åker de sista våderna upp så här får ni en liten tjuvtitt. VISST är det fint?!

29

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00