ANNONS

I need some help

/

Det är dags att köpa ny kyl och frys och i helgen var jag hos någon och såg en variant jag verkligen vill ha, en dubbelkyl med nederdelen bestående av två fryslådor. Just denna modell var asgammal och jag har nu surfat runt och hittat en jag gillar. Saken är den att jag vill ha vitt och det är svårt som fasen att få tag i. I alla fall i den här exakta modellen.

Skärmavbild 2021-09-14 kl. 21.01.55

Den här kommer från Smeg och jag behöver hjälp med tre saker:

a) Jag har flera produkter från Smeg, bra smågrejer, men är denna kyl/frys lika bra?

b) Är det någon av er läsare som har exakt det här utförandet och i så fall: några nackdelar?

c) Finns det något annat märke, med samma modell, som är lika bra/bättre?

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00