ANNONS

Kvalitet

/

Reklam för Lyko och bareMinerals och 

När man gör en bröstförminskning så måste man ta det lugnt i några veckor. De två första ska man inte göra ett dugg. Och då menar jag inte ett enda dugg. Jag har i princip vuxit fast i min soffa här på övervåningen och spenderat så gott som all vaken tid framför datorskärmen.

Från och med denna vecka har jag börjat röra på mig betydligt mer och är så gott som tillbaka i vardagen …. minus tunga lyft. Det får jag vänta med ytterligare ett par månader.

Hur som. Att sitta framför en dator betyder dessvärre att jag har handlat en del. De som skäller på mig beträffande konsumtion kan hoppa över det eftersom det inte biter alls på mig. Jag väljer andra vägar att tänka på miljön.

Mitt absolut största intresse är och förblir hud- och skönhetsvård och därför surfar jag runt mycket i den branschen. Älskar att testa nyheter och just nu har jag fastnat för bareMinerals nya Original Liquid Mineral Foundation SPF20.

Måste bara dra en grej. För nästan 35 år sedan var jag i USA för första gången och ramlade in i en butik som sålde smink och upptäckte där ett märke som som hette bareMinerals.

download

De hade funnits på marknaden i ca 10 år och grejen med deras smink var att det var just tillverkat av hållbara mineraler. Ett nytt sätt att sminka sig och skita i den sedvanliga ”brunkrämen”, som man kallade det för på den tiden. Idag är det flashigt kallat foundation. Det magiska med produkten var att det bara innehöll 5 olika ingredienser, vilket är ett unikum i den här branschen. 

Jag blev toksåld och under flera år beställde jag dessa mineraler från USA. Blev därför galet glad när det kom till Sverige 15 år senare.

Nåväl. bareMinerals har utvecklats enormt. Idag har dom även mycket bra hudvård i produktportföljen.

Nu har dom gjort en annan grej; de har lyckats göra den klassiska mineralfoundation i flytande form. Jag ska villigt erkänna att jag var supertveksam men nu har jag testat och det här är väldigt bra! 88% naturliga ingredienser med mineralbaserade pigment, vegansk och ger helt klart en fantastisk lyster.

Det är ju så jäkla poppis att göra ett ”halva-ansiktet”-show case men det är inte riktigt min grej. Är en medelålders kärring som bara vill ha schyssta grejer i ansiktet.

IMG_7541

Gör dock ett dåligt försök för att visa ändå!

IMG_7547

Sekunden efter att jag gjort halva ansiktet så det har inte sjunkit in riktigt.

IMG_7543

Japp, har medvetet hoppat över halsen eftersom jag bara skulle visa er … och japp, jag måste ta bort överflödet på ögonbrynet.

IMG_7557

Hela fejset.

IMG_7555 2

Me like a lot och det sitter snyggt läääänge!

IMG_7540

Gillar även skruvfunktionen: man vrider överdelen och så pluppar öppning upp. MEN, jag tycker att den åker upp lite väl enkelt i den mening att man måste hålla koll på att den inte vrids upp när den ligger i sminkväskan. 

IMG_7554

Light Beige 09 passar bäst till min hy.

Jag har några favoritmärken när det kommer till foundation och bareMinerals är givet en av dessa.

HÄRhittar ni utbudet!

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00