ANNONS

Det här med linnekläder

/

I hela mitt liv har jag tyckt att linnekläder är asfult eftersom det skrynklar. Sen att det är en del av charmen, har aldrig tilltalat mig.

Men, för ett par år sedan köpte jag några långa linneklänningar från min kompis Maria på Reunion Home. Hon påstod nämligen att just linne är fantastiskt skönt att ha på sig. Klart tveksam övertalades jag och en påse med kläder fick följa med hem.

IMG_6145
IMG_6033

Dessa två samt ett par enfärgade. Hon fick rätt. Halleluja så himla skönt material! Modellen är särskilt ”gynnsam” för oss med lite former. Den heter Joan och du hittar den HÄR (ser att några av färgerna är på 50%!)

Eftersom jag älskar just den här modellen så blev jag eld och lågor när det visade sig att Reunion har 50% rabatt på hur mycket kläder som helst just precis nu.

IMG_5025

Gillar man inte linne så finns samma modell i bomull. 

IMG_5190

Dessa två i just bomull fick fick bli de utvalda.

IMG_5024

Jag har sån himla tur att jag passar i stort sett alla färger, ju ”skrikigare” desto bättre!

IMG_5022
IMG_5023
IMG_5026
IMG_5027
IMG_5043

Mina högar … host host. Hade tänkt mig 2-3 klänningar men det gick inte att undvika att det råkade bli mer. Jag är ju sån att, om jag hittar en modell som jag tycker om, då köper jag i flera färger och dessa skjortor är SJUKT snygga på!

IMG_5187
1F2F7A0C-262A-4A47-98AE-4D466B7B035C

Jag visade ju er den här tidigare och jag gillar att den är längre i bak. Den rosa finns b a r a i butiken, men på hemsidan finns en himla massa andra färger,

HÄR. 

IMG_5186

Lyckan när man hittar modellen med stort M! 6 skjortor i olika färger fick följa med till kassan. 

IMG_5188

Dessa tyckte jag var skitfula … tills jag såg en kund sätta på sig en och testa framför spegeln. SÅ snygg på, så jag plockade ut tre olika färger. HÄR finns dom för 299 pickadoller.

Jag frågade Maria varför vissa kläder bara finns i hennes fysiska butiker men inte på hennes hemsida och hon förklarade att hon tar in en del modeller till butiken, som hon vill vara unik om. 

IMG_5193

Bland annat hittade jag ett par haremsbyxor, som alltså inte finns på hemsidan, vilket är synd för holy fuck vad sköna … och fina.

IMG_5191

De kanske inte ser så snygga ut, men jag kunde inte få till ett foto med dom på mig. Ska visa senare. 

IMG_5192

Ingenting för den som har lite … ähum … breda vader/bakben, så jag fick på mig dom med nöd och näppe. Hoppas att hon tar in dessa i fler färger, för dom är redan favoriter.

IMG_7653

Båda döttrarna hittade jättefina kläder också!

Ett annat plagg, som bara finns i butiken i Hagestad: jag trodde att jag hade köpt en skön klänning i trikå. En sån där som man kan loda omkring i hemmavid. 

IMG_7690

När jag provar den hemma så visar det sig vara en byxklänning. Jag HATAR byxklänningar men jävlar så skön den här är.

IMG_5177 2

PLUS att, om man som jag har issues med valkar längs behån i ryggen, så täcks dom av den här!

IMG_5178 2
IMG_5073

Hur som. Efter att vi hade handlat klart så var det dags för Reunions berömda räkmacka.

IMG_5046
IMG_5045 2

På baksidan av butiken finns en innegård. Den var förut Marias privata då hennes bostad är/var kopplad till butiken. Nu har verksamheten vuxit så mycket att hon tvingades tänka om och utöka cafégården. Kan för övrigt meddela att dom här utemöblerna är grymt sköna att sitta i!

När vi sitter där så tittar jag mot Marias gamla bostad, det vita huset till höger är ovan, (hon och Anders har nyligen byggt ett hus vid havet) och ser att hon verkar ha gjort om det till en butik. Reser på mig och går genast in och kollar.

IMG_5075

Det känns superkonstigt att det här var hennes kök förut.

IMG_5091

Synd att Nisse är för liten för dessa jättefina koppel!

IMG_5092
IMG_5083

Ujuj vad fina grejer det var här.

IMG_5086
IMG_5089

Lite dyrare kläder i viskossilke. 

IMG_5087
IMG_5079

Alltså, den här ser ju sjukt jäkla tråkig ut på bild men hej och hå så fin den var i verkligheten. Fanns i flera färger, bl a en galet snygg beigebrun. Blev helt till mig och ryckte åt mig en klänning och gick in i provhytten.

IMG_5080

Är så JÄVLA less på att mina bröst är vägen precis överallt. Det var bara att hänga tillbaka. 

IMG_5078

Då fick jag syn på den här men kände att lågan inte var jättehög. Tänkte att jag ändå skulle testa. 

IMG_5081

GISSA om jag blev glad … så glad att jag köpte den i rosa också!

IMG_5189
IMG_5063

Jag älskar att göra kap, särskilt när jag hittar något som inte brösten sabbar för mycket. Dom ska förresten väck om några veckor. Eller ja, bli mindre i alla fall.

… och komma upp två våningsplan!

30

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00