ANNONS

Jaha, snart är det slut

/

Jag vill ju inte vara den som är den, men idag är det den 28 juli och jag börjar bli stressad över att vintern snart är här … igen. Har skrivit det tidigare: jag blir mer och mer avogt inställd till vintermånaderna men än så länge har jag inte kommit på hur jag  ska se till att undvika dessa rent praktiskt.

Blev lite påmind om det här med vinter igår då jag råkade passa på att beställa en varm och jättelång dunjacka med 40% rabatt. Tänker att jag ska vara redo frysmässigt i alla fall!

Tänker på det här med att jag älskar Skåne, samtidigt som jag igår såg en kompis bilder från skärgården i Norrland. Herregud vad jag i n t e har koll på vad som finns norr om Stockholm! Varför är det ingen som pratar om det? Hur vackra bilder som helst!

IMG_4933 2

Har ni fortfarande semester, eller vad gör ni? Vad har ni gjort? Hemestrat?

31

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00