ANNONS

Om varför jag älskar min blogg

/

Skåne är min absoluta favoritdel av Sverige och jag försöker åka varje sommar. Förra sommaren sket det sig och nu när vi skulle planera inför denna sommar så visade det sig helt omöjligt att få tag i boende. Eller jo, det finns, om man vill betala shitloads. ”Problemet” är att det är jag, döttrarna och två hundar. Just det här med att ha med sig hundar ställer till det ibland varför utbudet minskas rejält.

Skrev nåt om det här för en tid sen. Att jag ville åka till Skåne men att det inte fanns nånstans att bo så vi skippade planerna. I normala fall bor jag hos Skåne-Petra (f d Säpo-frun) i Limhamn, men som sagt, nu skulle tjejerna och hundarna med, så det fanns ingen plats.

Då får jag ett meddelande från en long time-reader här inne, Malin. Hon bor i Kristianstad och erbjöd oss att hyra hennes hus då hon skulle iväg på semester de dagar vi ville vara i Skåne.

Hon avslutar sitt erbjudande med ett … ”det är inget influencerhem” bla bla. Jag tänker att det kanske är nån stuga utan vatten och el. Tills hon skickar en film. 

Skärmavbild 2021-07-04 kl. 16.26.50 2

Ähum. Hej och hå så fint hon bor! Tänker inte visa filmen från insidan men lätt att jag kan bo där permanent!

Härifrån utgår vi under de närmaste dagarna. Ska till Skåne-Petra i Limhamn, till Österlen och hälsa på Maria som äger Reunion Home i Hagestad samt träffa Tina/Mrs Lindh (som för övrigt nästan bor vägg i vägg med Petra). Sen vill jag gå på en massa loppisar.

SOM jag har längtat till Skåne och SOM jag är bortskämd med fina bloggläsare!

Hej Skåne, jag är här nu!

14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00