ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Mina absoluta sommarfavoriter

/

Reklam för SkinCeuticals, Elemis, Yves Rocher, Sensai och The Ordinary

Man sminkar sig ju inte överdrivet mycket på sommaren men jag har gärna en lätt foundation på mig och har tips på några jäkligt bra!

IMG_9430

Den här är ju Rolls Roycen, SkinCeuticals tunna färgade dagkräm med SPF50. Den har jag använt i flera år, men inte varje dag. HÄR hittar du den. Man får inget skimmer av den, men huden ser fräsch och naturligt ut.

IMG_9386

Dessa två är egentligen primers men jösses vilket glow man får … i två olika prisklasser! Prisbelönta Elemis är nog top 1, dyr men dryg och GALET fin på, men Yves Rochers bästsäljare kommer inte långt efter, typ på plasts 1,5, hehe! HÄR hittar du Yves Rochers och HÄR hittar du Elemis. (Nagellack från Depend.)

IMG_4797

Jag har aldrig provat The Ordinarys serumfoundation tidigare och blev grymt imponerad: billig som attan och den lägger sig fint i ansiktet, med en bra lyster. HÄR finns den.

IMG_1031

Vill man ha en riktig höjdare så ska man satsa på denna från Sensai. Man får en superfin jämn lyster. Fick tips av en kompis som är i branschen, och även om den kostar en slant så är den dryg och sjukt, sjukt bra! HÄR hittar man den.

Hojta gärna om ni har några andra förslag. Älskar att testa olika produkter.

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00