ANNONS

Planering av resa

/
IMG_2587

I söndags satt jag och Wilmer-Malin och gick igenom vår resplan till Belgrad över en långlunch. Vi kommer bila ner och jag åker hem med flyg efter en dryg vecka medan Malin stannar kvar ett tag till. Hon är serbisk medborgare och har lägenhet där. Vi åker dit av för Malin privata tråkiga skäl, men här i bloggen kommer inget av det synas.

Hon har tjatat på mig i många år om att jag måste åka dit. En vacker stad och det är billigt som attan … tydligen. Nackdelen, den STORA nackdelen är ju att Serbien inte är med i EU vilket gör att jag kommer ha ett helvete med att blogga och ladda upp bilder. Det är sjukt dyrt att koppla upp sig så jag kommer ragga restauranger med wifi!

IMG_2592

Vi gick igenom alla möjliga resvägar då det är ett härke att resa nu under pandemin. Både hon och jag är fullvaccinerade och vi har PCR-intyg med oss. Det ordnade vi genom dessa: Astil Medical AB, HÄR De är seriösa och det kostar bara 1290 kr.

Problemet är att man inte får sova i de länder vi kör igenom. Min dröm är att få uppleva de schweiziska alperna. Alltså minus snön. Vill övernatta på ett slott, vilket var planen, men det sket sig när vi kollade upp det här med inresereglerna.

Vidare hör vi genom kompisar att man inte ska åka genom Kroatien då de är … ähum … inte så bra vid tullen. Flera har, trots PCR-intyg, fått muta böta sig igenom för att kunna köra vidare. 

IMG_2584

Hur som, jag har aldrig kört så lång förut plus att Malin har en manuell växellåda, vilket kommer bli lattjolajban för en kärring som är van vid automat!

Vi är packade och klara och är redan på god väg när ni läser det här!

17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00