ANNONS

Smått och gott

/
Skärmavbild 2021-06-14 kl. 17.07.42

Sådana här meddelanden får jag titt som tätt från samarbetspartners eller ställen jag går till privat. Det här kommer från Kemist-Maria, som driver hudvårdsföretaget Skintology tillsammans med Lill. De gör ju hudanalyser för blotta 199 kr (passa på och boka HÄR). Kan för övrigt varmt rekommendera deras svensktillverkade hudvård.

Jag är sjukt lyckligt lottad med att ha er som läsare. Får JÄMT höra hur trevliga ni är!

IMG_2312

Talibanen är borta i två veckor och jobbar som seniorledare på ett konfirmationsläger nånstans i Västervik, eller nåt. Hon passar på att ringa mig på morgnarna och jag är glad att hon ringer över huvud taget med tanke på deras långa dagar.

IMG_5534

När jag var hos Tandläkar-Tove på studentmottagning i förra veckan så fastnade jag för kompis Lenas gula skjortklänning. Så sjukt snygg. Det visade sig att hon köpt den av en kompis, som äger en butik i Stockholm som heter ”Plagg”. Problemet var bara att kvinnan även äger en butik i Spanien, där Lena bor på halvtid och det var där Lena hade köpt den. Ibland drabbas jag av ett MÅSTEBARAHA så Lena ringde kompisen, som fixade fram två stycken till mig och dom hämtade jag igår. 

IMG_2327

Well, dom ser ju inte jättemycket ut för världen här men jag ska visa er när jag har dom på mig!

Idag ska jag fixa naglarna. Gjorde ju en nagelförlängning för drygt en vecka sen men även om jag tycker långa naglar är galet snyggt så funkar det inte på mig. Jag packar ordrar, skär ner kartonger och bökar för mycket så nu blir det lagom lå …korta!

IMG_2335

Ska gå till Nail Democrasy’s nya ställe på Kungsholmen, som dessutom ligger nära Wilmer Kaffebar, där jag ofta hänger. Såg att dom har lite rabattkod så jag bokade in mig.

IMG_2294

Med tanke på hur nagelindustrin ser ut så blir det en självklarhet att gå hit då personalen är fast anställd och företaget är kollektivanslutna.

Just det ja, måste fråga hur många av er som tycker det är lattjolajbans med att det är EM i fotboll nu? Så sjukt tråkigt. Håller dessutom på i nästan tre veckor.

IMG_2301

Himla tur att jag har ett eget vardagsrum på övervåningen. Nu passar jag på att dra igenom alla serier som jag ligger efter med. Win win liksom!

Hörni, jag vinner aldrig något på tävlingar eller på Lotto. Det har jag förvisso inte gjort nu heller, men en av mina volontärkompisar på VidDinSida; Linn (Husmor på Gården) taggade mig i en tävling på Instagram. Hon vann. Sen ringde hon mig och talade om att även alla hon taggat också hade vunnit. En årsförbrukning av Ramlösas nya ”funktionsvatten”!

IMG_2298

Vi pratar 365 burkar …

IMG_2297

Varför dom nu kallas för ”funktionsvatten” vet jag inte men en sak vet jag. Dom smakar SKIT! Alltså, på riktigt: om man smaksätter något med t ex Melon, eller Granatäpple, eller Citron … som de har gjort … så KAN det vara bra om de smaksätter tillräckligt så att de nyttiga skitäckliga ingredienserna inte tränger igenom. Bara ett hett tips!

Kan säga att dom där delas ut till varenda en jag känner nu. 🤮

25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00