ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Gillar du att läsa?

/

Reklam för Readly.se

IMG_1975

… det gör jag med. Särskilt när det är gratis också!

IMG_2019

Jag har gjort samarbeten med Readly tidigare och det var inga som helst problem att tacka ja, när jag fick en förfrågan första gången. Detta då vi i familjen har ett abonnemang sedan ett par år tillbaka och nyttjar det varje dag.

Shitloads med magasin och tidningar. Med andra ord så finns det något för precis alla!

IMG_2023

Det jag gillar med Readly är att man hittar tidningar man aldrig annars skulle leta efter i ett fysiskt tidningsställ. Vem orkar över huvud taget stå framför ett sånt när man kan hitta allt digitalt?!

IMG_2281

Det var inte förrän vi började prenumera på Readly som jag t ex upptäckte att det finns en särskilt tidning för oss som gillar att gå på Loppisar!

IMG_2028

Genom Readly upptäckte jag även att Recept.nu finns som magasin.

IMG_2283

Går ofta in på den hemsidan för att få inspirationGivetvis har jag ett sommarerbjudande!

Ord.pris per månad är 99 pickadoller men vad sägs om 6 veckors gratis tillgång till 5.000 magasin och tidningar? Plus att flera i familjen kan logga in på samma konto och spara sina favorittidningar. 

IMG_2282

Just det, man kan ladda ner hur många magasin/tidningar som helst och läsa off line. Asbra!

HÄRhittar du erbjudandet!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00