ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Riktigt bra solskydd

/

Reklam för Yves Rocher

För tre år sedan var jag på en pressresa i Paris och där fick jag upp ögonen för hudvårdsmärket Yves Rocher. Har skrivit det tidigare; jag trodde fram till dess att det var ett medelmåttigt märke men efter den resan och efter att ha lyssnat på de skönhetsjournalister, som varit hundra år i branschen och som kan allt; så ändrade jag uppfattning direkt. I synnerhet efter att jag själv provat flera produkter i deras utbud. Nu är jag helt såld och använder mångaYR-produkter.

På den resan fick jag också lära mig att solskyddsprodukter är bland det dyraste man kan tillverka och därför så satsar ganska få hudvårdsföretag på det. Då man jobbar med SPF måste det testas grundligt och det tar tid vilket i sin tur kostar oerhörda pengar.

Yves Rocher är kända för att ha väldigt bra solskyddsprodukter och om ni inte har testat dom så är det faktiskt dags nu gott folk!

IMG_1876

Man ska ALDRIG gå lägre än 30 SPF och skillnaden mellan 30 och 50 är faktiskt försumbar.

Eller så här: för att det verkligen ska vara en stor skillnad så krävs det e n o r m a mängder och det finns inte en människa som kladdar på sig så mycket. Jag väljer ändå 50 eftersom det k ä n n s jättemycket säkrare.

Nu har Yves Rocher galet bra priser på bl a solskydd. HÄR hittar du hela sortimentet.

Lägg dock SÄRSKILT märke till flaskan längst ut till höger. Det är en fantastisk kroppsolja med ett superfint skimmer. Det fina är att man kan ha det i håret också. 

IMG_1879

Det är en återfuktande olja som ger ett pärlemoskimmer. Den här har jag använt varje sommar i tre år och den doftar ljuvligt. Man kan ha den i håret också och då får man en jättefin lyster och håret blir mjukt som attan. HÄR hittar du den.

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00