ANNONS

När man är lyckligt lottad

/

Jag har ett 10-tal väldigt nära vänner som jag håller hårt i men två av dom är mina allra bästa vänner och jag har haft förmånen att få ha dom i mitt liv de senaste 25 åren. Eller ja, den ena i 23, den andra i 27 år. 

IMG_5927

Wendy och Malin. 

IMG_0342

Dessa två kvinnor, den ena amerikanska den andra halvjugge, två starka kvinnor som håller mig upprätt när jag rasar. Kan inte ens föreställa mig ett liv utan dom. Män kan komma och gå, men aldrig den vänskap som vi har. Den ena träffade jag på filmfestivalen i Cannes och den andra kom in som förälder i det föräldrakooperativ jag var med att bygga.

För en tid sedan skrev jag om vänskap i ett inlägg och blev så HIMLA ledsen när en av er läsare undrade hur man skaffar vänner. Det är vid sådana tillfällen man måste stanna upp och inse att det inte alls är en självklarhet med bra vänner, eller vänner över huvud taget. Jag håller så sjukt hårt i alla mina vänner och önskar inte någon att vara utan.

Ni som är lika lyckligt lottade som jag, hur träffade ni er/era bästa vän/jag vänner?

31

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00