ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Det här med glas

/

Reklam för Cervera

Är det fler än jag som har ”fina” vinglas hemma men som tycker det är skitjobbigt att använda dom då de a) är knöliga att få in i diskmaskinen b) rädd för att dom ska gå sönder pga av att andra tomtar i huset trycker in disk huller om buller i maskinen?

Jag har kommit på knepet. Man köper ”vardagsvinglas”! Alltså snygga glas som inte kostar mycket. Gärna lite tjockare.

Just nu har Cervera upp till 50% på massor av glas och jag har precis hittat några perfekta … eftersom mina vardagsvinglas av n å g o n märklig anledning börjat försvinna (läs: gått sönder pga av somligas hantering).

Skärmavbild 2021-05-18 kl. 08.55.47

HÄR 

hittar ni dom.

Skärmavbild 2021-05-18 kl. 09.05.58

Kan för övrigt VERKLIGEN rekommendera dessa kaffeglas med dubbla glas. Sjukt goda att dricka kaffe ur och ja, det yttre glaset är kallt. HÄRhittar ni dom.

HÄR har ni hela utbudet på kampanjen.

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00