ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Älskar kampanjer

/

Reklam för Yves Rocher

Jag blir så himla glad över era återkopplingar angående Yves Rocher Tycker på allvar att det märket ska lyftas mer då dom har fantastiska produkter till väldigt bra priser.

download-1

Enda minuset just nu är att dom har slutat med marknadens bästa mascara men, med lite tur återkommer den. Hann tyvärr inte köpa upp mig på ett lager innan den försvann.

Jag har inte provat hela deras sortiment och vill gärna ha tips från er på produkter ni tycker är bra hos dom. Vet t ex att de är kända för att ha extremt bra solskyddsprodukter. Ett produktsortiment som tydligen är väldigt dyrt att ta fram. Ska prova i sommar. 

IMG_0054

Den här make up-borttagaren är strax slut så jag har beställt en ny. Skitbra. Plus att den är nedsatt just nu.

HÄR

IMG_0055

Köpte dessa serum för ett tag sedan och ska börja använde dom i helgen. Nån som provat tidigare? Det finns flera olika serum och vad som passar dig bäst kan du se

HÄR.

Jag är särskilt nyfiken på den vänstra då den ska ha en ”lyfteffekt”!

Yves Rocher har en ”Hudvårdsguide” där du superenkelt kan se vad din hy behöver. Jag har torr hy och lever i stadsmiljö, så jag behöver mer av fukt. 

Skärmavbild 2021-05-12 kl. 09.43.27

Mitt svar blev denna serie. Har de två första men inte ögonkrämen. Just bra ögonkräm tycker jag är supersvårt att hitta så kom gärna med tips. Just nu kör jag bareMinerals, men har precis börjat så jag vet inte än om den är bra.

Hörni, om ni gillar nagellack så kan jag VARMT rekommendera det här märket. Sitter svinbra!

Skärmavbild 2021-05-12 kl. 09.46.15

HÄR hittar ni hela utbudet och just nu får man två för 139 pickadoller!

Skärmavbild 2021-05-12 kl. 08.56.09

 Fram till slutet av maj har YR en tävling där man kan vinna alla deras nya rengöringar. Jag har också anmält mig, så gör det du också,

HÄR!

19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00