ANNONS

I am so sorry

/

Befinner mig ute i skärgården och har valt bort bloggen hela helgen och således inte läst kommentarerna. Har dock förstått att en del blivit väldigt upprörda över att jag bad er om hjälp då jag inte har några 100.000 på banken. Det var otroligt ogenomtänkt att be om hjälp men jag hade helt ärligt panik. (Även om jag inte stod bakom den förra insamlingen, som det tydligen har sagts.)

Hur som. Någon ringde mig igår och var extremt ledsen och jag bestämde mig då snabbt, för hennes skull, att ta bort inlägget. Har ingen dator med mig här och är skitdålig på att mecka med bloggen via telefonen så jag gick bara in och slängde inlägget.

Jag har, i tingsrättens ögon, varit klandervärd och givetvis ska jag betala för det. 103.000 kr för att berätta om sexuella övergrepp. Det emotionella stödet från er läsare är dock för mig viktigare än något annat.

Jag återkommer efter att jag har kontaktat de som hann hjälpa mig och ber er andra, som tagit illa upp, om ursäkt.

Förlåt mig.🙏🏻

68

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00