ANNONS

Blandad kompott av nyheter

/

Reklam för Ellos med annonslänkar

Jaha, jag tänkte göra ett reklaminlägg om en massa nyheter på Ellos och hade siktat in mig på en särskilt kategori men, som vanligt när man går in där så springer man åt alla håll, eftersom jag vill ha typ ALLT!

IMG_9051

Det är möjligt att linne är en smula tidigt nu så här i början av maj och jag ska erkänna att jag aldrig bara har på mig endast ett linne. Känner mig galet obekväm att gå utanför dörren utan att skyla mina armar. Jag löser därför det med att slänga på mig en öppen skjorta utanpå. Fastnade för den här modellen av linne då den är lagom ”fladdrig”.

HÄR

hittar du alla varianter. 

IMG_9054

Men, i väntan på sommar så krävs det nog blusar ett tag till. Denna modell är galet smickrande för oss med lite större boppar och en mjuk mage!

HÄR

IMG_9055

Åh så fin den här rosa är, tokfastnade för den,

HÄR

!

IMG_9059

Den här typen av byxor är så galet bekväma,

HÄR

finns fler färger.

IMG_9052

Strandklänningar kallas dessa för men jag har dom överallt! Den till höger är storfavoriten,

HÄR!

IMG_9057

Sparade dock det bästa till sist: KOLLA så fin klänningsmodell! 

IMG_9058

ÄLSKAR den ljusblå, så den har jag beställt.

HÄR

hittar ni dom.

ALLA nyheter finns här R

… och jag har givetvis en kod som gör priset bättre.

Min rabattkod ger 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken)* + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/5.

Koden är: 435429 

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00