ANNONS

Det här var intressant

/

Ni vet ju att jag gillar Ida Warg Beautys hårprodukter och gör därför gladeligen reklam för dom här inne. 

IMG_8693
Favoriten är den här mjukgörande inpackningen, som jag nu testat att sova med också och jäklar så bra det blir!
IMG_8694
Men, det var inte den jag skulle prata om utan om den här varianten. När jag fick den presenterade för mig så var det inte med jättemycket info. Jag läste mig till att den var bra för en trasig hårbotten så jag har använt den till och från.

Härom dagen var jag på deras kontor och då pratade vi lite om alla schampons olika funktioner och jag blev eld och lågor när dom berättade mer på djupet om den här. Jag har kopierat en text rakt av och med tanke på hur mycket problem jag har med mitt hår, sedan hälften försvann i och med covid, så kommer jag gå all in med det här från och med nu och ett bra tag framåt! Jag har fortfarande en bra rabattkod (20%) om ni vill köpa IWB’s produkter: Mona20 HÄR

Jäkligt intressant info;

Vad Pro Growth gör:

1.Förebygger håravfallsprocessen

2.Stimulerar hårtillväxt

Hur?

Ett hårstrå växer i olika faser:

Anagen: När ett hårstrå börjar växa ut
Catagen: Gamla hårstrået börjar släppa

Telogen: Hårstrået släpper

Anagen: Håstrået växer ut igen

Acetyl-Tetrapeptid-3 + Rödklöverextrakt är de ingredienser som jobbar proaktivt för att hålla hårsäckarna i liv och stimulerar hårtillväxt.

Med Pro Growth är det fler hårstrån i den anagena fasen där fler hårstrån växer. Däremot; när en hårsäck väl är död går den ej att rädda (finns ingen metod som kan väcka den till liv igen). Därför passar denna serie perfekt om man förlorat hår pga stress/corona men ej genetiskt. Man kan däremot motverka genetiskt håravfall genom att de aktiva ingredienserna motverkar och jobbar aktivt för att främja hårtillväxt.

Acetyl-Tetrapeptide-3 stimulerar hårtillväxt genom att stimulera kollagenproduken vilket leder till att hårfästet blir bättre (hårstrået ramlar svårare av från håret) hårsäcken blir större (den blir längre kvar i den anagena fasen).

Serien har tillverkats utifrån välgrundade utförda kliniska studier.

När ser man resultat?
Skillnad från person till person men mellan 1-6 månader. Det handlar om hur blockerade hårsäckarna från början är.

Massera in produkten för att stimulera hårsäckarna!

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00