ANNONS

När solen skiner extra mycket på vänner

/

Jag har en kompis som har haft det tufft som attan under en längre tid men förra sommaren tog hon sig i kragen och bestämde sig för att bli lycklig. Flyttade ifrån sin sambo och köpte ett radhus.

Under alla år jag har känt henne så har hon aldrig varit så glad som hon är nu. Hennes hem är hennes borg, som ingen kan ta ifrån henne. Hon har under några år rensat bort människor som stjäl energi, vilket också har gett en bättre livskvalitet. Hon är tyvärr typen som många utnyttjar då hon är extremt snäll och givmild.

Med erfarenheter som otrogna ex-män, även såna som inte har synts i media så har det varit den enda ”svärtan” i hennes liv. Längtan efter en man som är lojal och som inte sviker har stått överst på önskelistan samtidigt som hon nästan har gett upp hoppet. ”Alla män är otrogna jävlar!”

För en tid sedan träffade hon på en man som funnits i periferin. En man som även jag känner. En man som är lätt att ha förutfattade meningar om, om man inte känner honom. Kombon var … helt omöjlig enligt mig. Dag och natt, men ändå på samma gång väldigt lika.

Vänskap inleddes och det har nu övergått till kärlek. Jag har under alla åren vi har varit kompisar a l d r i g hört henne så lycklig. Hon låter som om hon har svalt fågelfrön varenda gång hon ringer.

Vi pratades vid för en stund sen och hon berättade att ”jag har aldrig i hela mitt liv känt på det här sättet, eller varit så här kär Mona!”

Sjukt glad för att hon har träffat någon som jag personligen vet avskyr illojalitet och otrohet.

Grattis Magdalena och Louie!❤️

40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@MonasUniversum
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00