ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Månadens läppar

/

Varje vår och höst rensar jag bland mina trutvallor. Av allt smink som finns så är läppstift min största akilleshäl. Då och då ”investerar” jag i ett som kanske kostar lite för mycket och dom är jag lite snålare med. Men, det är inte alltid som dyrast är bäst och jag har några märken som jag alltid köper. Ett av dom, som alltid finns i min bil eller i behån (där jag förvarar betalkort och trutvalla) är Yves Rocher. Sjukt bra kvalitet till bra pris. Upptäckte det i Paris för snart tre år sedan och är hooked sedan dess.

Rasslade in på deras hemsida och beställde hem några nya. En del på rea … me like a lot! Kan tyckas att alla ser likadana ut färgmässigt, men det ä r skillnad plus att jag är inne i en ”ljus” period just nu.

IMG_6662
En ny variant jag inte testat tidigare: ett läppglansstift.
Skärmavbild 2021-03-06 kl. 19.34.09
Det tog ett par gånger innan jag fick in tekniken och först då gillade jag den. Finns i massor av färger och innehåller bl a sheasmör, så den är mjuk som attan. HÄR
IMG_6663
Den här har en vårdande och sammetsaktig finish som också är vårdande då den bl a innehåller körsbärsolja. Finns i 20 olika färger och är superfin på, även fast man får fylla på då och då under dagen. HÄR.

IMG_6664
Denna är från samma sammetsserie, HÄR.
IMG_6665
Den här pigmentrika varianten är galet fin om man har lite färg i ansiktet, kommer bli en favorit i sommar. Finns också i 20 färger och den sitter jättebra. Har flera stycken i just den här serien. HÄR.
IMG_6666
I samma serie som ovan, love it! HÄR
IMG_6667
Ny laxrosa, love, love, love! HÄR.
IMG_6668
En annan supersnygg i samma serie: ljus korall. HÄR.

Hela den serien får 10/10 i betyg och jag har som sagt använt den i nästan tre år. 

IMG_6671
Beställde även den här, en flytande matt sammetsfärg. Tyckte INTE om den, men ni som gillar supermatt hittar den HÄR. Den sitter superlänge och jag funderar på om jag ska ge den en chans till, fast i en annan färg.

Jag är lite småkräsen när det kommer till läppglanser då det inte finns jättemånga märken som jag tycker är tillräckligt bra i förhållande till priset, och är dom ”för” billiga så brukar dom inte heller vara bra

IMG_6659
Min absoluta favorit på läppglansmarknaden är den här från Clarins som finns i flera färger. En klassiker som kostar runt 200 kr och finns i 6 färger. Ingen slår den. (HÄR)
IMG_6660
Ska erkänna att ”tippen” på den är halva ”nöjet”. Lätt att dra på.

Har aldrig tidigare köp läppglans från Yves Rocher och inte haft några planer på det heller … om det inte vore för att någon nyligen tipsade mig. Chansade med två färger och tänkte att jag skulle ge dom till döttrarna om jag inte gillade dom.

IMG_6669
Men HALLÅÅÅÅÅ, jäklar så bra dom är! Innehåller körsbärsolja och är inte kladdig, vilket är det värsta jag vet. Sitter jättelänge och är supermjuka! HÄR.
IMG_6670
Gillade den här färgen också! Kan VARMT rekommendera dom! HÄR .

Ni som aldrig har färg på läpparna: BÖRJA! Alltså, i SÅ många år har jag varit feg och gått omkring men nån lite lagom läppglans men så lärde nån mig att man måste våga lite. I början var det asjobbigt, kände mig som att jag hade min arbetsplats … ähum … i något gatuhörn, men nu kan jag inte leva utan färg.

… och det roliga är att 70% av alla gånger när ni, eller andra frågar varifrån mitt läppstift kommer, så är det ett från Yves Rocher. Hade jag inte varit i Paris på en pressresa med Daisy Beauty Magasin och ett gäng skönhetsjournalister för 3 år sen hade jag ALDRIG upptäckt Yves Rocher. Så jäkla underskattat märke!

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00